Stoiximan Super League

«Ευχαριστώ» της ΑΕΚ σε Κωστένογλου

Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε. Κι επειδή οι κύριοι δεν είναι πλέον δεδομένοι στις μέρες μας -και ανεξαρτήτως της γνώμης που έχει καθένας για τις προπονητικές του ικανότητες- η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Νίκο Κωστένογλου για την πλάτη που (κι εκείνος) έβαλε κατά την αποχώρησή του. Όπως και η πλειοψηφία των παικτών που είχε υπό τις οδηγίες του πέρυσι, ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε να διευκολύνει την «Ένωση» κι εκείνη δεν παρέλειψε να το αναγνωρίσει δημόσια.

Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε.

Κι επειδή οι κύριοι δεν είναι πλέον δεδομένοι στις μέρες μας -και ανεξαρτήτως της γνώμης που έχει καθένας για τις προπονητικές του ικανότητες- η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Νίκο Κωστένογλου για την πλάτη που (κι εκείνος) έβαλε κατά την αποχώρησή του.

Όπως και η πλειοψηφία των παικτών που είχε υπό τις οδηγίες του πέρυσι, ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε να διευκολύνει την «Ένωση» στην καταβολή των δεδουλευμένων του κι εκείνη δεν παρέλειψε να το αναγνωρίσει δημόσια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Κωστένογλου και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ιδιαίτερα, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την τμηματική καταβολή των οφειλομένων της τρέχουσας περιόδου και την περαιτέρω οικονομική διευκόλυνση που παρείχε στην ΠΑΕ, χαρίζοντας το ποσό που αντιστοιχεί στο δεύτερο έτος του συμβολαίου του.

Για την ΠΑΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Ανδρέας Δημητρέλος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x