Stoiximan Super League

Το πρώτο φιλικό της «βασίλισσας»

Για το Σάββατο (21/7) ορίστηκε το πρώτο φιλικό της Βέροιας με αντίπαλο το Αργυρόκαστρο, όπου ο Μάκης Χάβος θα έχει τη δυνατότητα να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του. Η «βασίλισσα του βορρά» θα αντιμετωπίσει την αλβανική ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και οι φίλαθλοί της θα έχουν την ευκαιρία να την δουν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Για το Σάββατο (21/7) ορίστηκε το πρώτο φιλικό της Βέροιας με αντίπαλο το Αργυρόκαστρο, όπου ο Μάκης Χάβος θα έχει τη δυνατότητα να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του.

Η «βασίλισσα του βορρά» θα αντιμετωπίσει την αλβανική ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και οι φίλαθλοί της θα έχουν την ευκαιρία να την δουν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Στη συνέχεια η Βέροια θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Τρία- Πέντε Πηγάδια (27/7), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Με την επιστροφή της θα παίξει με τον Λεβαδειακό (3/8) και πάλι στο γήπεδό της. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί και φιλικό με τη Λάρισα στο AEL FC Arena, χωρίς, όμως, ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x