Stoiximan Super League

«Πρόεδρος, αν σωθεί η ΑΕΚ»

Τη βασική προϋπόθεση που θέτει για να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΚ επανέλαβε ο Θωμάς Μαύρος. Μετά τη νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ για την 1η Αυγούστου -και απαντώντας στις πιέσεις μικρομετόχων να σχηματίσει δική του διοίκηση- ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεσμεύτηκε πως θα το κάνει, μονάχα εφόσον έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε στο οικονομικό αδιέξοδο.

Τη βασική προϋπόθεση που θέτει για να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΚ επανέλαβε ο Θωμάς Μαύρος.

Μετά τη νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ για την 1η Αυγούστου -και απαντώντας στις πιέσεις μικρομετόχων να σχηματίσει δική του διοίκηση- ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεσμεύτηκε πως θα το κάνει, μονάχα εφόσον έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε στο οικονομικό αδιέξοδο.

Στην ίδια κουβέντα που είχε για περισσότερη από μια ώρα με τους μικρομετόχους (κι αφού εκείνοι ήρθαν σε προστριβές με τον Ανδρέα Δημητρέλο κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. με αφορμή το θέμα του αν είναι και τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ) ο Μαύρος τους άκουσε να τον καλούν να πάρει στα χέρια του -και- τη διοίκηση.

Ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε ξανά διστακτικός και επανέλαβε αυτό που είχε τονίσει και τις πρώτες μέρες της ανάμειξής του με τα διοικητικά: Ότι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να κάνει κάτι τέτοιο είναι να βρεθεί λύση στο οικονομικό χάος της ΠΑΕ.

Αφού έθεσε λοιπόν ως χρονικό περιθώριο για να γίνει κάτι τέτοιο τα τέλη του μήνα (κι αφού διευκρίνισε πως απαιτούνται 2 εκατ. ευρώ για να πάρει η ομάδα άδεια από την ΕΕΑ) δεσμεύτηκε πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δώσει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της 1ης Αυγούστου και θα σχηματίσει δική του διοίκηση. Έτσι, η ΑΕΚ θα πορευθεί μέχρι τότε με πρόεδρο τον Ανδρέα Δημητρέλο, για τις προσπάθειες του οποίου, εξάλλου, ο Μαύρος εξέφρασε την απόλυτη εκτίμησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x