Stoiximan Super League

Με το… refresh πατημένο

Πάνω από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι στην ΠΑΕ ΑΕΚ, περιμένοντας να ακούσουν ευχάριστα νέα από την Κορέα για τη μεταγραφή του Λεονάρντο. Ποια η εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της πώλησης του Βραζιλιάνου. Τρέχει να μπαλώσει τρύπες ο Ανδρέας Δημητρέλος. Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα ο Βαγγέλης Βλάχος, μένει ο Ρίκκα.

Πάνω από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι στην ΠΑΕ ΑΕΚ, περιμένοντας να ακούσουν ευχάριστα νέα από την Κορέα για τη μεταγραφή του Λεονάρντο.

Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε συνεχή ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και τη διοίκηση της Χιουντάι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έστειλε στους Ασιάτες ό,τι στοιχείο ζήτησαν για την επικείμενη μετακίνηση, αλλά και τις ρυθμίσεις που θέλει η πλευρά της «Ένωσης» να γίνουν προκειμένου να προεισπράξει τα χρήματα της εγγυητικής επιταγής για την πώληση του Βραζιλιάνου.

Σημειώνεται πως η κατ’ αρχήν συμφωνία προβλέπει να καταβληθούν στην ΑΕΚ άμεσα 450.000 ευρώ (τα 150.000 ευρώ είναι τα χρήματα που δόθηκαν από την ΠΑΕ στον παίκτη για να χάσει το δικαίωμα προσφυγής) και επιπλέον 500.000 ευρώ με τη μορφή εγγυητικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν μία φόρμουλα προκειμένου να «σπάσουν» την εγγυητική και να βάλουν νωρίτερα στα ταμεία το υπολειπόμενο ποσό. Εντός της ημέρας θα υπάρχει οριστική κατάληξη στην υπόθεση και όλα συνηγορούν πως αυτή θα είναι αίσια. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος στην Κορέα ολοκληρώνεται την Παρασκευή και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

Τρέχει να προλάβει

Χθες μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ οι 300.000 ευρώ από τη Μόναχο 1860 για την πώληση του Γρηγόρη Μάκου, ενώ περιμένουν και τα χρήματα από αυτή του Λεονάρντο στη Χιουντάι. Με τα ποσά αυτά η διοίκηση θα προσπαθήσει να καλύψει κάποιες τρύπες, πληρώνοντας υπαλλήλους, διακανονισμούς και οφειλές απέναντι σε παίκτες, αλλά και την Εφορία. Μην έχοντας πληρώσει τις τρεις προηγούμενες δόσεις στην Εφορία, η ΑΕΚ βγήκε εκτός της προηγούμενης ρύθμισης, αλλά ο Ανδρέας Δημητρέλος φιλοδοξεί να έρθει σε συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών για νέα ρύθμιση και εξόφληση σε 60 δόσεις.

Το σύστημα και οι αποδεσμεύσεις

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι υποχρεωμένος να δουλεύει με ένα ελλιπέστατο ρόστερ. Πάντως χθες ενημέρωσε τους παίκτες πως η ομάδα θα αγωνίζεται με σύστημα 4-3-3 την προσεχή περίοδο. Παράλληλα, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ σύντομα θα αρχίσει τα «κοψίματα» στο ρόστερ. Δύσκολα θα παραμείνουν οι Φέτσης, Σωκράτης Τσουκαλάς και Καλαμιώτης.

Στην ΑΕΚ περιμένουν να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Τσουκαλάς για να ενισχυθούν με τον 24χρονο μέσο. Στο μεταξύ, θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας ο Αντώνης Ρίκκα, καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος εκτιμά την αξία του. Πάντως αναμένεται να του γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x