Ειδήσεις

Ευχές για καλή επιτυχία στο Λονδίνο

Ο μεγαλύτερος όγκος των Ελλήνων αθλητών της κολύμβησης, της συγχρονισμένης κολύμβησης, των καταδύσεων και η ομάδα πόλο των ανδρών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναχωρεί τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, με προορισμό το Λονδίνο. Με την ευκαιρία της αναχώρησης της ελληνικής αποστολής, ο πρόεδρος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, και το ΔΣ της ΚΟΕ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Ο μεγαλύτερος όγκος των Ελλήνων αθλητών της κολύμβησης, της συγχρονισμένης κολύμβησης, των καταδύσεων και η ομάδα πόλο των ανδρών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναχωρεί τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, με προορισμό το Λονδίνο.

Με την ευκαιρία της αναχώρησης της ελληνικής αποστολής, ο πρόεδρος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, και το ΔΣ της ΚΟΕ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Την Δευτέρα, συγκεκριμένα, αναχωρούν οι Γρηγοριάδης, Μάτσα, Γιαρένη, Βουρνά, Δράκου, Νιανγκουάρα, Δρυμωνάκος, Δημητριάδης, Καλάργαρης, Σαμιλίδης, Βαζαίος, Γκολομέεβ (Κολύμβηση), Σολωμού, Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη), Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χρ., Δελακάς, Αφρουδάκης Γ., Φουντούλης Ι., Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος (Υδατοσφαίριση Ανδρών).

Από την περασμένη Δευτέρα (16/7) βρίσκεται στο Σάουθεντ για προετοιμασία ο Στέφανος Παπαρούνας (Καταδύσεις), ενώ η Μαριάννα Λυμπερτά και ο Σπύρος Γιαννιώτης (Μεγάλες Αποστάσεις), αναχωρούν αντίστοιχα στις 3 και 5 Αυγούστου.

Η κολυμβητική ομοσπονδία θα εκπροσωπηθεί από 30 αθλητές και αθλήτριες, περίπου το 30% της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x