Stoiximan Super League

Και ακόμη δεν… σώθηκε

Ούτε τα χρήματα από την πώληση του Λεονάρντο επιτρέπουν στην ΑΕΚ να… κοιμάται ήσυχη. Η μάχη της «Ένωσης» για την επιβίωση συνεχίζεται, αφού ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί όλο το ποσό για τη δόση του άρθρου 44, ενώ επιτακτική ανάγκη είναι η νέα ρύθμιση με την Εφορία. Κι ασφαλώς θα πρέπει να σχηματιστεί και μία ομάδα…

Ούτε τα χρήματα από την πώληση του Λεονάρντο επιτρέπουν στην ΑΕΚ να… κοιμάται ήσυχη.

Η «Ένωση» θα βάλει στα ταμεία της την επόμενη εβδομάδα 800.000 ευρώ από την πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στη Χιουντάι.

Αν σε αυτά προστεθούν οι 300.000 ευρώ από την πώληση του Γρηγόρη Μάκου και τα 100.000 που έχουν περισσέψει από εκείνη του Βίκτορα Κλωναρίδη, η ΠΑΕ χρειάζεται άλλες 50.000 ευρώ για να καλύψει το ποσό της δόσης για το άρθρο 44, που έπρεπε να είχε πληρωθεί από το Σεπτέμβριο του 2011.

Πέραν τούτου, ωστόσο, η ΑΕΚ θα πρέπει να πετύχει νέα ρύθμιση για τις οφειλές της προς την Εφορία (θα γίνει συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη), αφού αν δεν τα καταφέρει θα χρειαστεί επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 7 Αυγούστου για να περάσει τις «εξετάσεις» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Κι ασφαλώς αν ξεπεραστούν κι αυτοί οι σκόπελοι, θα πρέπει να… βρεθούν κάποια χρήματα για να σχηματιστεί μία αξιοπρεπής ομάδα, καθώς η ποιοτική στάθμη του ρόστερ έχει χαμηλώσει επικίνδυνα.

Ο αγώνας της ΑΕΚ για επιβίωση, πρώτα οικονομική κι εν συνεχεία αγωνιστική, δεν τελείωσε. Μόλις άρχισε…

Αυτοί πέρασαν από τις οντισιόν

Οι προπονήσεις της ΑΕΚ στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θύμιζαν κάτι από… talent show. Αυτοί που φαίνεται πως πέρασαν στην επόμενη φάση και ετοιμάζονται να υπογράψουν είναι οι Τομαράς, Κοτσαρίδης, Τσαμουρλίδης, Νικολιάς, Παπαδημητρίου και Γροντής, ενώ πιθανότητες έχουν οι Μουστάκης, Ντούμπερετ και το… παλεύει ο Μιχάλης Παυλής.

Επέκταση σε Ρίκκα

Ο Αντώνης Ρίκκα δέχτηκε να εισπράξει 70.000 ευρώ αντί 200.000 που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται να συμφωνήσει για επέκταση συνεργασίας ως το 2014 εισπράττοντας συνολικά για το διάστημα αυτό 220.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x