Stoiximan Super League

Μόρας: «Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ»!

Επιτέλους έναν παίκτη (και μάλιστα όχι οποιονδήποτε) που δηλώνει διατεθειμένος να έρθει -και όχι να φύγει- βρίσκει η ΑΕΚ. Ο ένας εκ των δυο μεγάλων στόχων του Θωμά Μαύρου για να ενισχύσει το ρόστερ της χρονιάς, ο Βαγγέλης Μόρας, επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τη μεγάλη μορφή της «Ένωσης» και κυρίως την επιθυμία του να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Επιτέλους έναν παίκτη (και μάλιστα όχι οποιονδήποτε) που δηλώνει διατεθειμένος να έρθει -και όχι να φύγει- βρίσκει η ΑΕΚ.

Ο ένας εκ των δυο μεγάλων στόχων του Θωμά Μαύρου για να ενισχύσει το ρόστερ της χρονιάς, ο Βαγγέλης Μόρας, επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τη μεγάλη μορφή της «Ένωσης» και κυρίως την επιθυμία του να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Μετά την παραχώρηση και του Λεονάρντο (που ακολούθησε εκείνες των Κλωναρίδη και Μάκου και αποδυνάμωσε ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ) ο Θωμάς Μαύρος εμφανίζεται διατεθειμένος να πάρει πάνω του τις υποθέσεις των δυο βασικών στόχων για την ενίσχυση του ρόστερ: Του Βαγγέλη Μάντζιου και του Βαγγέλη Μόρα.

Μετά τις επαφές, λοιπόν, που έχει με αμφότερους, το θέμα του Έλληνα αμυντικού αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα με συνάντηση που έχουν προγραμματίσει οι δυο τους την Κυριακή. Ένα ραντεβού που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μόρας, αναφέροντας στο «aek365» πως «μίλησα με τον κ. Μαύρο στο τηλέφωνο. Δεν είπαμε πολλά, θα έρθω την Κυριακή στην Αθήνα να πούμε αναλυτικά τι γίνεται και να μιλήσουμε για την μεταγραφή μου».

Το σημαντικότερο ωστόσο για την ΑΕΚ είναι η διάθεση που έδειξε ο Μόρας να επιστρέψει και να γίνει μια από τις «κολώνες» της νεανικής ομάδας που θα παρουσιαστεί του χρόνου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, θέλω να έρθω στην ΑΕΚ. Πρέπει πρώτα όμως να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Μπορούσα να μείνω στο εξωτερικό, αλλά θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ. Κυριακή μεσημέρι θα είμαι Αθήνα και το απόγευμα θα συναντηθώ με τον κ. Μαύρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x