Stoiximan Super League

Παίρνει Σταφυλίδη η Λεβερκούζεν!

Παίκτης της Λεβερκούζεν θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Σταφυλίδης. Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 18χρονου μπακ. Ο διεθνής με τη Νέων άσος αναμένεται να παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη περίοδο και να ενταχθεί στο δυναμικό των «ασπιρίνων» από τη σεζόν 2013/14. Oι όροι της συμφωνίας.

Παίκτης της Λεβερκούζεν θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Σταφυλίδης. Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 18χρονου μπακ. Ο διεθνής με τη Νέων άσος αναμένεται να παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη περίοδο και να ενταχθεί στο δυναμικό των «ασπιρίνων» από τη σεζόν 2013/14.

Οι αποδοχές του Κώστα Σταφυλίδη θα πενταπλασιαστούν (από 60.000 ευρώ), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Η παράμετρος αυτή είναι σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς πως από τη στιγμή που η Λεβερκούζεν αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα, η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχε… λόγο.

Ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε για την παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πιθανώς τις επόμενες ημέρες να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x