Super League 2

Ανακοινώσε Τσερκέζο

Την απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου ανακοίνωσε η Αναγέννηση Επανομής. Ο 25χρονος αμυντικός, που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στη Νίκη Βόλου, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και την Παρασκευή (20/7) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Την απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου ανακοίνωσε η Αναγέννηση Επανομής.

Ο 25χρονος αμυντικός, που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στη Νίκη Βόλου, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και την Παρασκευή (20/7) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Επίσης, το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Αναγέννησης Επανομής θα γίνει από τις 2-12 Αυγούστου στην Ημαθία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Αναγέννηση Επανομής ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου. Πρόκειται για 25χρονο δεξιό μπακ, που έχει την ευχέρεια να παίξει και από τα αριστερά, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Πανθρακικό, Καστοριά, Ιωνικό και Νίκη Βόλου. Εκτός από τον Δραμινό αμυντικό (συνολικά έχει 124 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες και δυο γκολ), επαφές υπάρχουν με τρεις-τέσσερις παίκτες ακόμα και σύντομα θα υπάρξουν οι επόμενες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα γίνει τη Δευτέρα 23/7, στις 18:00 στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας. Η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην ορεινή Ημαθία (ξενοδοχείο «Αχίλλειον») στις 2/8 και θα επιστρέψει στις 12/8, ενώ στις προπονήσεις θα ενταχθεί και ένας Σενεγαλέζος υπό δοκιμή μεσοεπιθετικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x