Champions League

«Καλοί στην έδρα μας για να περάσουμε τον ΠΑΟ»

Από το «Fir Park» περνά η πρόκριση της Μάδεργουελ κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον επιθετικό των Σκοτσέζων Τζέιμι Μέρφι. Ο 23χρονος παίκτης της αντιπάλου των «πράσινων» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εξήγησε ότι ένα καλό εντός έδρας αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι θα δώσει αβαντάζ στην ομάδα του. Όσο για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη ζέστη που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στην Αθήνα; Ο Μέρφι δεν έδειξε να πτοείται.

Από το «Fir Park» περνά η πρόκριση της Μάδεργουελ κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον επιθετικό των Σκοτσέζων Τζέιμι Μέρφι.

Ο 23χρονος παίκτης της αντιπάλου των «πράσινων» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εξήγησε μιλώντας σε Μέσο της πατρίδα τους ότι ένα καλό εντός έδρας αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι θα δώσει αβαντάζ στην ομάδα του.

Όσο για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη ζέστη που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στην Αθήνα; Ο Μέρφι δεν έδειξε να πτοείται.


Έχει δει και χειρότερα

«Είχε 42 βαθμοί στην Αλβανία με τη Φλαμουτάρι σε παιχνίδι που είχαμε παίξει για την Ευρώπη πριν την τρία χρόνια και είναι οι πιο θερμές συνθήκες κάτω από τις οποίες έχω αγωνιστεί. Δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσω τέτοια ζέστη. Είχε τόση ζέστη που δεν μπορούσαμε ούτε στα αποδυτήρια να κάτσουμε πριν το παιχνίδι. Ήταν λες και βρισκόμασταν σε σάουνα. Στο ημίχρονο πήραμε σακούλες με παγάκια! Στην Αθήνα θα έχει ζέστη, όμως δεν νομίζω πως θα είναι όπως στην Αλβανία. Όταν αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκά ματς υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει και η ζέστη είναι μόνο ένα από αυτά. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε το στυλ μας στο ματς που θα γίνει στην Ελλάδα. Δεν είναι καλό να κυνηγάμε σκιές σε τέτοια ζέστη. Είμαι βέβαιος ότι το τεχνικό επιτελείο θα έχει κάποιο πλάνο και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Το Fir Park και οι "πράσινοι" φίλαθλοι

«Θα είναι δύσκολα εκεί και η ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους είναι καυτή. Όμως θες να παίζεις σε τέτοια γήπεδα για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Εξάλλου οι φίλαθλοι δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Απλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ως ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η έδρας μας, στο πρώτο παιχνίδι, θα είναι γεμάτη και ελπίζω να επωφεληθούμε από αυτό. Από οικονομικής πλευράς είναι καλό το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Νομίζω ότι στο «Fir Park» δεν μπορούν και πολλές ομάδες να τα βάλουν μαζί μας. Πρέπει να βγούμε να κάνουμε το ίδιο και σε ευρωπαϊκό αγώνα».

Η πρόταση της Μπλάκπουλ που απέρριψε

«Τερματίσαμε τρίτοι με την Μάδεργουελ και αυτό δικαιολογεί την απόρριψη της πρότασης. Είναι μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελα να είμαι μέρος αυτής».

Γκολ... μεν, αλλά

«Ήμουν τυχερός που πέτυχα μερικά γκολ στην Ευρώπη (είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Μάδεργουελ στην Ευρώπη) και ελπίζω να βάλω μερικά ακόμα. Θα είναι δύσκολο αλλά η λογική μου είναι ότι θα το προσπαθήσω. Πάντα πρέπει να βλέπεις ποιος παίζει σε αυτή τη θέση και ποιος είναι ο αντίπαλός σου. Θα δούμε βίντεο ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Στον Παναθηναϊκό έχουν αρκετούς παίκτες από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας οπότε δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος για αυτό πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x