Stoiximan Super League

Πέθανε ο Τζόνι Βεκρής

Σοκ στην παναθηναϊκή οικογένεια! Ο Τζόνι Βεκρής, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ένας από τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας όταν αυτή ταλανιζόταν από τα διοικητικά προβλήματα, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 52 ετών, σκορπίζοντας στη θλίψη όλους όσοι σχετίζονται με το τριφύλλι.

Σοκ στην παναθηναϊκή οικογένεια!

Ο Τζόνι Βεκρής, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ένας από τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας όταν αυτή ταλανιζόταν από τα διοικητικά προβλήματα, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 52 ετών, σκορπίζοντας στη θλίψη όλους όσοι σχετίζονται με το τριφύλλι.

Ο Τζόνι Βεκρής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας τους τελευταίους μήνες, από το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Τζόνι Βεκρής ήταν επιφανής δικηγόρος της Αθήνας και είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό για αρκετά χρόνια με περισσότερο έντονη παρουσία την εποχή της πολυμετοχικότητας καθώς και το χρονικό διάστημα των πολλών διοικητικών προβλημάτων της ομάδας.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x