F1

Φέτελ: «Ανόητη η κίνηση του Χάμιλτον»

Με τον Λιούις Χάμιλτον τα έβαλε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την ολοκλήρωση του δέκατου γύρου της σεζόν στην πίστα της Γερμανίας. Ο 24χρονος πιλότος της Red Bull τόνισε πως έμεινε έκπληκτος από την κίνηση του Χάμιλτον, όταν μετά το δεύτερο πιτ στοπ τον προσπέρασε, βοηθώντας τους Αλόνσο και Μπάτον, όντας έναν γύρο πίσω.

Με τον Λιούις Χάμιλτον τα έβαλε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την ολοκλήρωση του δέκατου γύρου της σεζόν στην πίστα της Γερμανίας.

Ο 24χρονος πιλότος της Red Bull τόνισε πως έμεινε έκπληκτος από την κίνηση του Χάμιλτον, όταν μετά το δεύτερο πιτ στοπ τον προσπέρασε, βοηθώντας τους Αλόνσο και Μπάτον, όντας έναν γύρο πίσω.

«Αυτό που έκανε ο Λιούις δεν ήταν ωραίο. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που ανταγωνιζόταν εμάς. Αν ήθελε να πάει γρήγορα θα μπορούσε στις πιο πίσω θέσεις να βρει κάποιο κενό, καθώς ήταν ένα γύρο πίσω.

Αν θέλετε να πάτε γρήγορα και δεν έχετε πιθανότητα να κερδίσετε τον αγώνα, θα πρέπει να σεβαστείτε τους υπόλοιπους. Δεν περίμενα να επιτεθεί καθώς δεν είχε νόημα, έμεινα έκπληκτος από αυτό
», ανέφερε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x