Stoiximan Super League

«Ζέσταμα» πριν το φιλικό

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού πριν από το αποψινό φιλικό με την Φαρένσε επί πορτογαλικού εδάφους (22:00, Novasports 1 και sport-fm.gr). Ο Λεονάντρο Ζαρντίμ έδωσε ακόμη μία φορά μεγάλη έμβαση στην τακτική και οι Πειραιώτες δούλεψαν πολύ με την μπάλα.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού πριν από το αποψινό φιλικό με την Φαρένσε επί πορτογαλικού εδάφους (22:00, Novasports 1 και sport-fm.gr).

Ο Λεονάντρο Ζαρντίμ έδωσε ακόμη μία φορά μεγάλη έμβαση στην τακτική και οι Πειραιώτες δούλεψαν πολύ με την μπάλα.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολιάο οι παίκτες επιδόθηκαν σε αρκετές ασκήσεις επάνω στα τελειώματα από στημένες φάσεις.

Συγκεκριμένα, οι επιθετικοί δούλεψαν επάνω στο κομμάτι του γκολ και οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές επάνω στην σωστή αμυντική αντίδραση και λειτουργία.

Από την πλευρά του, ο Ραφίκ Τζιμπούρ ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενός πιασίματος στην πλάτη, χωρίς να τίθεται θέμα τραυματισμού του.

Στην Αθήνα όσοι έχουν μείνει εκτός αποστολής (Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας, Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος), κάνοντας ο καθένας το δικό του πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.

Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι όλοι οι παίκτες (εκτός του Αβραάμ) θα μπορέσουν να ταξιδέψουν μαζί με τους υπόλοιπους στην Ολλανδία.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x