Stoiximan Super League

Μετά την Πορτογαλία οι αποφάσεις

Καμία βιασύνη για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν στον Ολυμπιακό. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση άφησε να εννοηθεί ότι θα περάσουν και τα φιλικά της Πορτογαλίας και μετά θα γίνουν οι τελικές επιλογές για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή και ενός ακόμη για το κέντρο της άμυνας της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα και για τις δύο θέσεις, όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Καμία βιασύνη για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν στον Ολυμπιακό.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση άφησε να εννοηθεί ότι θα περάσουν και τα φιλικά της Πορτογαλίας και μετά θα γίνουν οι τελικές επιλογές για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή και ενός ακόμη για το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα και για τις δύο θέσεις, όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Για τη θέση του στόπερ από την ΠΑΕ ειπώθηκε ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσουν οι περιπτώσεις του Μπρούνο Άλβες και του Ρικάρντο Καρβάλιο.

Ο πρώτος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα περίπτωση, και ο δεύτερος δεν είναι στην ηλικία που θα ήθελε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μάλιστα, εξηγούσαν ότι ένας «έμπειρος» μπορεί να είναι πιο νεαρός σε ηλικία και να έχει παραστάσεις από σημαντικούς αγώνες. Σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία ανήκουν ο Σερένο της Πόρτο, ο Γκοϊάν της Ρέιντζερς και ο Κανού της Σταντάρ.

Παράλληλα, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για παίκτη της Βιγιαρεάλ, ενώ ο Έβερτον είναι και αυτός μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Την ίδια ώρα, από την ΠΑΕ προκύπτει ότι δύσκολα θα γίνει κάτι με τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, ο Ζαρντίμ επιθυμεί ένα δημιουργικό χαφ, ο οποίος θα έχει «χημεία» με τον Γκρέκο και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί πιο μπροστά από τον Ιταλό.

Και σε ένα κλασικό 4-3-3 θέλει να δοκιμάσει, έχοντα σε ρόλο «κόφτη» τον Μανιάτη.

Τα ονόματα που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη θέση είναι του Φορμίκα για τον οποίο δεν έχει δώσει ακόμα τν προσωπική του άποψη ο Ζαρντίμ και, σύμφωνα με τη διοίκηση, ακόμα δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια οριστική απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x