Παράξενα

Δεν έχεις ξαναδεί ποτέ πιο βλαμμένο μεθύστακα! (vid)

Σκέψουγια μερικά δευτερόλεπτα ποιο είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχεις κάνει υπό την επήρεια αλκοόλ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό, όσο και να έχεις ξεφτιλιστεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εφηβείας σου (αν το συνεχίζεις, έχεις πρόβλημα μεγάλε), δεν συγκρίνεται με την… καυτή ιδέα ενός (ωραίο δεν τον λες) τύπου στην Τζόρτζια. Ο (κλάπα-κλάπα) Γουΐλιαμ Μπόνερ έβαλε στοίχημα πως θα βάλει φωτιά στο κεφάλι του και μαντέψτε! Έφυγε από το μπαρ χωρίς να πληρώσει και με εγκαύματα α’ βαθμού!

Σκέψουγια μερικά δευτερόλεπτα ποιο είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχεις κάνει υπό την επήρεια αλκοόλ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό, όσο και να έχεις ξεφτιλιστεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εφηβείας σου (αν το συνεχίζεις, έχεις πρόβλημα μεγάλε), δεν συγκρίνεται με την… καυτή ιδέα ενός (ωραίο δεν τον λες) τύπου στην Τζόρτζια.

Ο (κλάπα-κλάπα) Γουΐλιαμ Μπόνερ έβαλε στοίχημα πως θα βάλει φωτιά στο κεφάλι του και μαντέψτε! Έφυγε από το μπαρ χωρίς να πληρώσει και με εγκαύματα α’ βαθμού!

Χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα προκειμένου τα επιφωνήματα για το γεγονός πως κέρδισε το στοίχημα να μετατραπούν σε κραυγές πόνου και αγωνίας του 36χρονου… κάου μπόι.

Οι φίλοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο (όχι δεν προκάλεσαν κάποιο ατύχημα στην πορεία, προφανώς είχαν ορίσει designated driver), όπου και παρέμεινε για μερικές ημέρες.

Το αν τελικά πληρώθηκε το κερδισμένο στοίχημα παραμένει άγνωστο, σίγουρα όμως, ο Μπόνερ μακροχρόνια θα βγάλει αρκετά χρήματα, αφού δεν προβλέπεται να ξυριστεί ή να κουρευτεί ξανά για το υπόλοιπο της ζωής του.

Άξιος…

Θα μπορούσε να έχει τίτλο "Φωτιά στα Σαββατόβραδα", αν δεν είχε συμβεί Παρασκευή.

WFXG Fox54 Augusta-Your News One Hour Earlier

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x