Stoiximan Super League

Θέλουν αριστερό μπακ στο Περιστέρι

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ εξετάζουν στον Ατρόμητο. Όπως γράφει η SportDay, ο Κώστας Γιαννούλης επιθυμεί να επιστρέψει στους Περιστεριώτες, οι οποίοι θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά με τον 25χρονο οπισθοφύλακα.

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ εξετάζουν στον Ατρόμητο.

Όπως γράφει η SportDay, ο Κώστας Γιαννούλης επιθυμεί να επιστρέψει στους Περιστεριώτες, οι οποίοι θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά με τον 25χρονο οπισθοφύλακα.

Ωστόσο, η Κολωνία είναι εκείνη που θα αποφασίσει για το μέλλον του Έλληνα μπακ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι, οι «κυανόλευκοι» έχουν αποφασίσει ότι θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα. Αν ο Γιάννης Κομπότης δεν αλλάξει στάση, τότε θα μπουν στην τελική ευθεία για τους παίκτες που έχουν ως εναλλακτικές λύσεις.

Την ίδια ώρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι υποχρεωμένης να βρει λύσεις με τους παίκτες που είναι στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Για αυτό τον λόγο ο Θανάσης Καραγκούνης χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο φιλικό σε αυτή τη θέση.

Από Δευτέρα αναμένεται να προχωρήσει και η περίπτωση του επιθετικού μέσου, αφού στον Ατρόμητο περιμένουν τον Ζαρντίμ κυρίως για τον Σουμπίνιο, αλλά και για τον Τάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x