Stoiximan Super League

Πρέστον-ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ, στο πρώτο της φιλικό, επί αγγλικού εδάφους. Η "Ένωση" είχε πολλά καλά διαστήματα στην εμφάνισή της ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσίτα στο 70΄. Ο Μπονακάνα, ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης με την βοήθεια και του Αραμπατζή. Παρακολουθήσατε live το πρώτο τεστ της "Ένωσης" από το sport-fm.gr.

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ, στο πρώτο της φιλικό, επί αγγλικού εδάφους.

Η "Ένωση" είχε πολλά καλά διαστήματα στην εμφάνισή της ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσίτα στο 70΄. Ο Μπονακάνα, ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης με την βοήθεια και του Αραμπατζή.

Παρακολουθήσατε live το πρώτο τεστ της "Ένωσης" από το sport-fm.gr.



90' Τέλος στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ φεύγει ηττημένη από το πρώτο της φιλικό με την Πρέστον, χάρη στο τέρμα του Μπονακάνα στο 88'.

88' Γκολ για την Πρέστον με τραγικό λάθος του Αραμπατζή. Ο Μπονακάνα, έκανε μια ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει, αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αραμπατζή και κατέληξε στα δίχτυα.

82' Ωραία ενέργεια του Νικολιά, η μπάλα έφτασε στον Τσίτα, εκείνος αριστερά στον Κουρέλα, το σουτ όμως έφυγε άουτ.

81' Μακρινό σουτ του Γουένα, δεν ανησυχεί, καν, τον Αραμπατζή, καθώς η μπάλα φεύγει πολύ άουτ.

79': Ο Τσίτας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας και να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα, αλλά εκείνος μπλοκάρει τελικά την μπάλα.

74' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Βγαίνουν οι Μπουγαΐδης, Λαγός και Φούντας και μπαίνουν οι Αγκιρίμπα, Κουρέλας και Νικολιάς.

70' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Έπειτα από γύρισμα του Καλογέρη από αριστερά, ο Τσίτας έπιασε απευθείας το σουτ από την "καρδιά" της περιοχής, αλλά η μπάλα (αφού αποκρούστηκε ελαφρά και από τον γκολκίπερ) τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!

65' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Αποχωρούν οι Αρκούδας, Γροντής και Ρίκκα και στις θέσεις τους μπαίνουν οι Βλάχος, Κοτσαρίδης και Ματεντζίδης.

60': Πλέον ο Γροντής θα πάει δίπλα στον Ρίκκα στα χαφ, ο Παπαδημητρίου θα πάει στα αριστερά της επίθεσης, ο Καλογέρης στα δεξιά και ο Φούντας πίσω από τον προωθημένο Τσίτα.

59' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Βγαίνουν οι Κωνσταντόπουλος, Σταματής, Τσαμουρλίδης, Γκερέιρο και μπαίνουν οι Αραμπατζής, Τσίτας, Παπαδημητρίου και Καλογέρης.

56': Ευκαιρία για την Πρέστον! Μετά από κεφαλιά-γύρισμα στην περιοχή, ο Ρο βρέθηκε μόνος, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν άψυχο και κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.

50': Σε αντεπίθεση της ΑΕΚ ο Γροντής έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

49': Κι άλλη καλή φάση για τους Άγγλους. Ωραίο γύρισμα και σουτ του Χολμς έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

48': Καλή φάση για την Πρέστον. Ο Ρο έπιασε ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

47': Eυκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Γκερέιρο βρήκε χώρο και δοκίμασε ένα πολύ ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Στάκμαν έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ!

46': Έναρξη του β' μέρους.

45': Λήξη του ημιχρόνου.

44': Μετά από σύγχυση στην περιοχή της Πρέστον, ο Ρίκκα δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

42': Πολλά τα λάθη στο χώρο του κέντρου από τις δυο ομάδες. Παρόλα αυτά οι νεαροί της ΑΕΚ δεν πτοούνται και μετά από κάθε άστοχη πάσα, πέφτουν στην μπάλα για να την ξανακερδίσουν.

36': Πρώτο σουτ για την ΑΕΚ. Το δοκιμάζει ο Φούντας από πολύ μακρινή απόσταση, αλλά ο Στάκμαν μπλόκαρε χωρίς προβλήματα.

30': Ίδια εικόνα στο ματς, με την ΑΕΚ να μην είναι απειλητική, αλλά να μην κινδυνεύει κιόλας από τους Άγγλους.

21': O Μπουχάναν δοκιμάζει ν' απειλήσει με συρτό σουτ από πλάγια θέση αριστερά, αλλά ο Κωνσταντόπουλος μπλοκάρει και πάλι σταθερά.

20': Η αγγλική ομάδα έχει την κατοχή, αλλά δεν απειλεί ουσιαστικά. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, κυκλοφορεί αξιοπρεπώς την μπάλα και προσπαθεί δειλά-δειλά να βγει και στην επίθεση.

14': Πρώτη καλή φάση για την Πρέστον. Ο Χολμς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ρίκκα και μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια θέση μπλοκαρίστηκε από τον Κωνσταντόπουλο.

8': Χωρίς αξιόλογη φάση τα πρώτα λεπτά, με τους παίκτες των δυο ομάδων (ειδικά εκείνους της ΑΕΚ) να επιδίδονται σε αναγνωριστικό παιχνίδι.

1': Έναρξη του αγώνα

-Την ίδια ώρα ο Γκρέιαμ Γουέσλι παρατάσσει τους εξής για την Πρέστον: Στάκμαν, Κιν, Λάιρντ, Χάντινγκτον, Κάνσντελ-Σέριφ, Ρο, Χολμς, Μπουχάναν, Μπίρτσλι, Μουσίνιο, Κινγκ.

-Όσο για το σχήμα, αυτό θα είναι 4-2-3-1 και θα διαμορφωθεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τσαμουρλίδης, Μπουγαΐδης, Γιάγκο και Αρκούδας. Στα χαφ θα είναι οι Ρίκκα-Γκερέιρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Γροντής (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος ο Σταματής.

-Έτσι, για την ΑΕΚ ξεκινούν οι: Κωνσταντόπουλος, Τσαμουρλίδης, Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Αρκούδας, Ρίκκα, Γκερέιρο, Λαγός, Γροντής, Φούντας, Σταματής.

-Ας δούμε όμως και την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς. Αυτή είναι ίδια μ' εκείνη που δοκίμασε ο Βαγγέλης Βλάχος στη χθεσινή προπόνηση, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα (ο Κωνσταντόπουλος θα ξεκινήσει αντί του Αραμπατζή).

-Οι οπαδοί της "Ένωσης" μάλιστα δεν έχουν περιοριστεί στα συνθήματα, αλλά φρόντισαν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα προς τους μετόχους με δυο πανό που έχουν αναρτήσει. Το πρώτο απ' αυτά, λοιπόν, αναφέρει "Μόνη ποτέ δεν θα σ' αφήσω, κλέφτες τα όνειρά μας πίσω" και το άλλο "ο Αλί Παππάς και οι 40 κλέφτες, το παραμύθι συνεχίζεται".

-Τα χρήματα λείπουν, η αισιοδοξία άλλων ετών λείπει, οι φίλοι της ΑΕΚ όμως δεν λείπουν στη φετινή προετοιμασία από το πλευρό της. Περίπου 50 οπαδοί, λοιπόν, από την ORIGINAL Λονδίνου βρίσκονται στις εξέδρες για να υποστηρίξουν τις προσπάθεις των "κιτρινόμαυρων".



ΠΡΕΣΤΟΝ (Γκρέιαμ Γουέσλι): Στάκμαν, Κιν, Λάιρντ, Χάντινγκτον, Κάνσντελ-Σέριφ, Ρο, Χόλμς, Μπουχάναν, Μπίρτσλι, Μουσίνιο, Κινγκ

AEK (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Τσαμουρλίδης, Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Αρκούδας, Ρίκκα, Γκερέιρο, Λαγός, Γροντής, Φούντας, Σταματής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x