Ειδήσεις

Δεύτερη ευκαιρία για Κόνσολα/Μαγδανή

Το ελληνικό δίδυμο που συμμετείχε στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών, αποτελούμενο από τους Κόνσολα/Μαγδανή δεν κατάφερε να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της τρίτης προκριματικής σειράς και να πάρει απευθείας την πρόκριση στα ημιτελικά. Όμως έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα ρεπεσάζ που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 31 Ιουλίου.

Το ελληνικό δίδυμο που συμμετείχε στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών, αποτελούμενο από τους Κόνσολα/Μαγδανή δεν κατάφερε να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της τρίτης προκριματικής σειράς και να πάρει απευθείας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Όμως έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα ρεπεσάζ που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 31 Ιουλίου.

Οι Έλληνες κωπηλάτες ξεκίνησαν καλά, βρέθηκαν να προηγούνται στα πρώτα 1.000 μέτρα της κούρσας όμως στη συνέχεια έδειξαν να μην έχει δυνάμεις τερματίζοντας στην πέμπτη θέση στην τρίτη προκριματική σειρά με χρόνο 6:42.13.

Πρώτοι τερμάτισαν οι Δανοί Ρασμούσεν/Κουίστ με 6:33.11, δεύτεροι οι Νορβηγοί Μπρουν/Στράντλι με 6:34.00, που παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά ενώ τρίτοι ήταν οι Κουβανοί Σουάρες Μπάριος/Πέρες Αγκιλέρα με 6:36.31 και τέταρτοι οι Ούγγροι Χίρλινγκ/Βάργκα που θα δώσουν το «παρών» στα ρεπεσάζ. Εκεί θα δοθούν άλλα τέσσερα εισιτήρια.

Από τις άλλες τρεις σειρές, απευθείας στους ημιτελικούς της Πέμπτης περνούν οι Ρούτα/Λουίνι (Ιταλία), Φράγκα/Μέντες (Πορτογαλία), Περτσέις/Χάντερ (Μεγάλη Βρετανία), Ούρου/Ταίλορ (Νέα Ζηλανδία), Ντελέρ/Αζού (Γαλλία) και Λιχτζλάγκ/Άρτιγκ (Γερμανία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x