Ειδήσεις

Στην 13η θέση ο Μιττάκης και συνεχίζει

Στην 13η θέση της κατηγορίας Finn βρίσκεται ο Έλληνας ιστιοπλόος Γιάννης Μιττάκης έπειτα από την ολοκλήρωση δύο ιστιοδρομιών. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε καλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τερματίζοντας στην τέταρτη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, όμως στην δεύτερη δεν τα πήγε εξίσου καλά με αποτέλεσμα να τερματίσει 21ος και να βρίσκεται -μέχρι στιγμής- 13ος στο σύνολο.

Στην 13η θέση της κατηγορίας Finn βρίσκεται ο Έλληνας ιστιοπλόος Γιάννης Μιττάκης έπειτα από την ολοκλήρωση δύο ιστιοδρομιών.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε καλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τερματίζοντας στην τέταρτη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, όμως στην δεύτερη δεν τα πήγε εξίσου καλά με αποτέλεσμα να τερματίσει 21ος και να βρίσκεται -μέχρι στιγμής- 13ος στο σύνολο.

Ο Μιττάκης θα συνεχίσει την προσπάθεια του τη Δευτέρα -πάντα καιρού επιτρέποντος- με την τρίτη ιστιοδρομία να διεξάγεται στις 16:00 και την τέταρτη στις 17:15.

Στις πρώτες τρεις θέσεις βρίσκονται ο Δανός Γιόνας Χογκ-Κρίστενσεν, και τον ακολουθούν ο Μπεν Αίνσλαϊ (Μεγάλη Βρετανία) και ο Ιβάν Γκάσπιτς Κλιάκοβιτς (Κροατία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x