F1

Δεν λέει όχι στη Ferrari o Κίμι

Στις φήμες που θέλουν τον Κίμι Ραϊκόνεν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ferrari για την επόμενη σεζόν, απάντησε ο Φινλανδός πιλότος μετά το ενδέκατο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Ουγγαρίας. Ο “Icemam” αν και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη Lotus, δεν έκλεισε την πόρτα στη σκουντερία, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Στις φήμες που θέλουν τον Κίμι Ραϊκόνεν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ferrari για την επόμενη σεζόν, απάντησε ο Φινλανδός πιλότος μετά το ενδέκατο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Ουγγαρίας.

Ο “Icemam” αν και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη Lotus, δεν έκλεισε την πόρτα στη σκουντερία, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

«Πάντα έλεγα ότι δεν έχω άσχημα συναισθήματα για τη Ferrari. Τα χρόνια που πέρασα εκεί ήτα αρκετά καλά. Έχω πανηγυρίσει έναν Παγκόσμιο τίτλο εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα που βρίσκομαι τώρα, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», ήταν τα λόγια του “Iceman”.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν είδε την καρό σημαία από τη δεύτερη θέση, αντιμετωπίζοντας ωστόσο προβλήματα με το σύστημα KERS.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x