Stoiximan Super League

Στο… ψυγείο ο Καζναφέρης

Απείχε από την πρωινή προπόνηση του Άρη ο Κώστας Καζναφέρης. Ο 25χρονος μέσος είναι μέχρι νεωτέρας στο… ψυγείο, μετά την αντίδρασή του κατά την αντικατάστασή του στο χθεσινό φιλικό με την Παλέρμο, που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Μάκη Κατσαβάκη. Από το πρωί της Δευτέρας υπάρχουν συνεχείς διαβουλεύσεις επί του θέματος ανάμεσα στον παίκτη, τον προπονητή και τη διοίκηση.

Απείχε από την πρωινή προπόνηση του Άρη ο Κώστας Καζναφέρης. Ο 25χρονος μέσος είναι μέχρι νεωτέρας στο… ψυγείο, μετά την αντίδρασή του κατά την αντικατάστασή του στο χθεσινό φιλικό με την Παλέρμο, που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Μάκη Κατσαβάκη. Ο προπονητής των «κιτρίνων» απαίτησε τη συγγνώμη του παίκτη προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα τον θέσει οριστικά εκτός ομάδας. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο Καζναφέρης στο ξενοδοχείο μετά το ματς έκανε λόγο για παρεξήγηση, αλλά το γεγονός ότι δεν απολογήθηκε δεν κάλυψε πλήρως τον προπονητή του.

Από το πρωί της Δευτέρας υπάρχουν συνεχείς διαβουλεύσεις επί του θέματος ανάμεσα στον παίκτη, τον προπονητή και τη διοίκηση. Μένει να φανεί αν αυτό το πειθαρχικό παράπτωμα θα αποτελέσει αρκετό λόγο διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές ή θα πρυτανεύσει η ψυχρή λογική που δεν επιτρέπει στον Άρη των πολλών ελλείψεων να χάσει για έναν τέτοιο λόγο έναν βασικό ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x