Μιχάλης Τσόχος

Έξι εκατομμύρια +1 λόγοι για να πανηγυρίζει

Το ματς του Παναθηναϊκού με την Μάδεργουελ στην Σκωτία μόλις είχε τελειώσει και ο Παναθηναϊκός είχε ένα σωρό λόγους για να χαμογελά, μάλλον για να πανηγυρίζει. Πρωτίστως είχε 6 εκατ. λόγους για να πανηγυρίζει, όσα είναι και τα εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του από αυτήν την πρόκριση.

Το ματς του Παναθηναϊκού με την Μάδεργουελ στην Σκωτία μόλις είχε τελειώσει και ο Παναθηναϊκός είχε ένα σωρό λόγους για να χαμογελά, μάλλον για να πανηγυρίζει.

Πρωτίστως είχε 6 εκατ. λόγους για να πανηγυρίζει, όσα είναι και τα εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του από αυτήν την πρόκριση.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο πραγματικός στόχος του ΠΑΟ σε αυτό το ματς.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ούτε να παίξει καλά ήθελε, ούτε να δείξουν πράγματα οι μεταγραφές του, ούτε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη που θα σήμαινε και την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και άρα και τα λεφτά στα άδεια ταμεία. Λεφτά που αν δεν έμπαιναν στα ταμεία, τρόπος να βγει η χρονιά στον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε. Τώρα μπορεί να κοιμάται, όχι ήσυχος, αλλά πάντως χωρίς να βλέπει εφιάλτες.

Από εκεί και πέρα όποιο άλλο «συν» πρόσθετε ο Παναθηναϊκός στα συν από αυτό το ματς με την Μάδεργουελ απλώς θα ήταν ένα επιπλέον κέρδος. Και τέτοιο υπάρχει και δεν είναι άλλο από την απόδοση του Σισοκό. Ένας παίκτης που σε αυτή την πρώτη εμφάνισή του έδειξε πολύ κανονικός. Άριστη τεχνική κατάρτιση, ποδοσφαιρική παιδεία, ομαδικότητα, τακτική, πειθαρχία, τα είχε σχεδόν όλα ο Σισοκό, που ήταν ο καλύτερος της ομάδας του.

Βεβαίως είναι νωρίς ακόμη για να κριθεί, αλλά νομίζω ότι μας έδειξε αρκετά σε αυτή την πρώτη εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα. Σε αντίθεση με τον Βελάσκες, που μάλλον μας προβλημάτισε με ό,τι είδαμε και πολύ δύσκολα ο ΠΑΟ θα είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του αν ο Μπουμσόνγκ δεν έκανε καταπληκτικό ματς.

Είπαμε όμως. Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν μπροστά στα 6 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε στο Μάδεργουελ ο ΠΑΟ. Τώρα απλώς πρέπει να τελειώσει την δουλειά την άλλη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και μετά χωρίς άγχος να κυνηγήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που θα του λύσουν μία και καλή το οικονομικό πρόβλημα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x