Γιώργος Χελάκης

Ρε σεις, τι «όνειρο» είναι αυτός ο Σισόκο!

Μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλη κουβέντα να μην πεις. Εντάξει, η Μάδεργουελ είναι μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και τίποτα περισσότερο. Τέτοιες ομάδες -ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδo- έχουν κάνει κηδείες στα ακλόνητα φαβορί. Θα μπορούσε να συμβεί και στον Παναθηναϊκό. Δεν συνέβη γιατί οι πράσινοι ήταν σοβαροί κι όταν το γήπεδο πήγε να γείρει ο Φερέιρα έκανε τη σωστή κίνηση ρίχνοντας στο ματς τον Κατσουράνη.

Μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλη κουβέντα να μην πεις.

Εντάξει, η Μάδεργουελ είναι μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και τίποτα περισσότερο.

Τέτοιες ομάδες -ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο- έχουν κάνει κηδείες στα ακλόνητα φαβορί.

Του Γιώργου Χελάκη

Θα μπορούσε να συμβεί και στον Παναθηναϊκό. Δεν συνέβη γιατί οι πράσινοι ήταν σοβαροί κι όταν το γήπεδο πήγε να γείρει ο Φερέιρα έκανε τη σωστή κίνηση ρίχνοντας στο ματς τον Κατσουράνη.

Τώρα θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός και να κάνουν φτερά τα 6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η παροιμία στην εισαγωγή του κειμένου δεν αφορά της πιθανότητες πρόκρισης των πράσινων. Αφορά τον Σισόκο. Ορισμένες φορές έτριβα τα μάτια μου.

Αναρωτιόμουν αν αυτός ο παίκτης ήρθε πριν λίγες εβδομάδες δανεικός από την Βόλφσμπουργκ ή παίζει χρόνια στην ομάδα. Αν είναι 21 χρονών και κάτι ή έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Ο νεαρός από την Ακτή Ελεφαντοστού θάμπωσε με την εμφάνιση του κι άφησε υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα με την πράσινη φανέλα.

Καταρχάς ο μάγκας δεν είναι ένας γρήγορος και ντριμπλέρ Αφρικανός που παίζει για την πάρτη του με σκοπό να κλέψει τις εντυπώσεις εις βάρος της ουσίας. Ο Σισόκο είναι παίκτης στην υπηρεσία του συνόλου. Τρέχει, μαρκάρει, οργανώνει παιχνίδι, βγάζει τελικές πάσες. Μας είπαν ότι είναι εξτρέμ, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Παίζει παντού όπου υπάρχει ανάγκη για οργάνωση του παιχνιδιού και κατέβασμα της μπάλας. Πολλοί θα μείνετε στην έξοχη κίνηση και την πάσα του στον Μαυρία για το δεύτερο γκολ. Μένω στη φάση του τέλους, όταν άδειασε τους αντιπάλους του με προσποιήσεις κι αντί να σουτάρει έβγαλε μόνο του τον Φορναρόλι.

Ενέργεια συγκροτημένου παίκτη υψηλής κλάσης και εμπειρίας. Μακάρι να κάνει τα ίδια και σε πιο δύσκολα ματς. Θα πει ότι είναι μεγάλος παίκτης και χαρά μας να τον βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x