Stoiximan Super League

Λάζαρ: «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο»

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπνέι Γιεχούντα και τη νίκη με σκορ 2-0, έμεινε ο Κοστίν Λάζαρ. Ωστόσο δεν υποτιμά τους Ισραηλινούς παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League. «Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου», τόνισε ο Ρουμάνος μέσος εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπνέι Γιεχούντα και τη νίκη με σκορ 2-0, έμεινε ο Κοστίν Λάζαρ.

Ωστόσο δεν υποτιμά τους Ισραηλινούς παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League. «Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου», τόνισε ο Ρουμάνος μέσος εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.


Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Μπνέι Γιεχούντα: «Νιώθουμε πολύ καλά που νικήσαμε, αν και μεγαλύτερος αντίπαλος χθες ήταν η ζέστη και η υγρασία, που μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Εμείς πήγαμε μόνο για τη νίκη εκεί, το περιμέναμε αυτό. Έχουμε μια καλή ομάδα, με αρκετούς διεθνείς παίκτες. Ίσως φάνηκε λίγο πιο δύσκολο από όσο έπρεπε, αλλά εμείς δώσαμε ό, τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Και πέρυσι κερδίσαμε με το ίδιο σκορ στο Όσλο τη Βαλερένγκα. Ελπίζω να έχουμε και φέτος την ίδια, αν όχι καλύτερη, πορεία στην Ευρώπη».

Για την ρεβάνς της Τούμπας: «Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Θα πάμε για τη νίκη και ευχόμαστε να περάσουμε πέρα από τα πλέι οφ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την στήριξη του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε και τους φιλάθλους, μια και δεν περισσεύουν τα λεφτά, λόγω των ιδιαίτερων συγκυριών στην Ελλάδα. Πάντως εμείς έχουμε ανάγκη την υποστήριξη των φιλάθλων».

Για την αποχώρηση των Κρέσιτς και Μαλεζά: «Εμείς χαιρόμαστε γιατί έκαναν τα παιδιά ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και λυπούμαστε γιατί ήταν σημαντικοί για την ομάδας μας».

Για το κράμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών: «Πάρα πολύ θετικό είναι αυτό, μια και δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Εμείς θα βοηθηθούμε σε αυτό, μια και διαθέτουμε νεαρούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ο ένας θα βοηθάει τον άλλον για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους της φετινής ομάδας: «Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε παραπάνω πράγματα από πέρυσι. Και εγώ θέλω να τα πάω καλύτερα από πέρυσι. Όμως επειδή το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Απλά υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x