Ισπανία

Πέπε: «Έπαιξε ρόλο και η ζέστη»

Στις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Σάντος Λαγκούνα αναφέρθηκε ο Πέπε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου. Ο Πορτογάλος στόπερ τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόδοση των παικτών της «βασίλισσας» έπαιξε η πολύ ζέστη και το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να τους προφυλάξει δίνοντας από ένα ημίχρονο στον καθένα.

Στις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Σάντος Λαγκούνα αναφέρθηκε ο Πέπε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου.

Ο Πορτογάλος στόπερ τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόδοση των παικτών της «βασίλισσας» έπαιξε η πολύ ζέστη και το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να τους προφυλάξει δίνοντας από ένα ημίχρονο στον καθένα.

«Είχε πολύ ζέστη και ήταν περίπλοκο το παιχνίδι. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες. Σε προσωπικό επίπεδο ένιωσα καλά. Ήταν δύσκολο, επειδή είχε πολύ ζέστη. Ωστόσο, αισθάνομαι καλά», τόνισε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Από την πλευρά του, ο νεαρός Νάτσο Φερνάντεθ δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο μου. Δουλεύω για τρίτη χρονιά με τον προπονητή, δουλεύω σκληρά και θέλω να παραμείνω στην πρώτη ομάδα. Τώρα ανήκω κατά κύριο λόγο στη δεύτερη ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x