Champions League

«Ξεκινάμε από 0-0»

Να αφήσουν πίσω τους το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μάδεργουελ κάλεσε τους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει να δεν την ομάδα του τουλάχιστον να επαναλαμβάνει εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη στη Σκωτία. Δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Καραγκούνη ο Πορτογάλος. Παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Να αφήσουν πίσω τους το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μάδεργουελ κάλεσε τους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει να δεν την ομάδα του τουλάχιστον να επαναλαμβάνει εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη στη Σκωτία.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

Για το αν οι παίκτες του ενδέχεται να εμφανιστούν πιο χαλαροί μετά το σκορ του πρώτου αγώνα:


«Θα έλεγα ότι το 2-0 σε μία διαδικασία που μετράνε τα γκολ και όχι οι βαθμοί, είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μπορεί ωστόσο να αποδειχθεί καθοριστικό αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Άρα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι από ότι ήμασταν στην Σκωτία. Κόντρα στους Σκωτσέζους πρέπει να έχεις πάντα ανοιχτά τα μάτια σου».

Για το αν φοβάται κάποια… επική ανατροπή σε βάρος του «τριφυλλιού»:

«Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συμβεί κάτι. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί ούτε αύριο. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πίστη και εμπιστοσύνη. Το αυριανό παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0. Θέλουμε να νικήσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση, που θα είναι κάτι καλό για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και πως οι αντίπαλοι θα παίξουν σκληρά για να πάρουν τη νίκη. Ελπίζω πως θα νικήσουμε. Όπως κάθε προπονητής που πριν από μία εβδομάδα είδε την ομάδα του να κερδίζει, έτσι και εγώ θέλω να την δω να έχει τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα, αν όχι ένα καλύτερο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

«Τέσσερις εβδομάδες δουλειάς δεν είναι αρκετές για να είναι έτοιμη η ομάδα. Είμαστε σε καλή στιγμή, αναφορικά με το διάστημα της προπόνησης. Οι καινούριοι παίκτες σταδιακά προσαρμόζονται. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά επίπεδα προετοιμασίας. Άλλους ας πούμε, όπως ο Λάζαρος έχουν 5 εβδομάδας προετοιμασίες και άλλους που έχασαν 2-3 εβδομάδες όπως ο Φορναρόλι. Είχαμε δύο τραυματισμούς του Σο και του Πίντο, που τους εμπόδισαν στις προπονήσεις.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο νέοι παίκτες, που τους είδαμε στην Σκωτία, δηλαδή τον Βελάσκες και τον Σισόκο. Οι άλλοι μπαίνουν σιγά-σιγά. Υπάρχουν και άλλοι που ήρθαν αργά, κάτι που δεν μας επιτρέπει να έχουμε ιδανική ισορροπία ακόμα. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αύριο θα παίξουμε μεγάλη όρεξη για τη νίκη
».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά για την περίπτωση του Καραγκούνη, αρκέστηκε να πει: «No Karagkounis», ξεκαθαρίζοντας πως θα απαντούσε μόνο σε θέματα σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x