Europa League

Ονειρεύεται... ανατροπή αλά Σίτι

Δεν χάνει την πίστη του ο Ντρορ Καστάν, παρά την ήττα (2-0) που γνώρισε η Μπνέι Γιεχούντα από τον ΠΑΟΚ στο Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ενώ ελπίζει σε ανατροπή α λα Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι στην Αγγλία.

Δεν χάνει την πίστη του ο Ντρορ Καστάν, παρά την ήττα (2-0) που γνώρισε η Μπνέι Γιεχούντα από τον ΠΑΟΚ στο Τελ Αβίβ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ενώ ελπίζει σε ανατροπή α λα Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι στην Αγγλία.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε εδώ για να παίξουμε ένα δεύτερο ματς μετά το πρώτο που ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και πολύ καλή τακτικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ξένους παίκτες οι οποίοι συνδυάστηκαν καλά με τους Έλληνες και πήρε μία νίκη που θα τον βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, σε αντίθεση με εμάς. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και όχι για να χάσουμε. Πιστεύω μέχρι το πρώτο γκολ είχαμε κάποιες ευκαιρίες και μετά το δεύτερο προσπαθήσαμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά γι’ αυτό είμαστε εδώ και παρά το γεγονός ότι θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα σε καυτή έδρα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Θα κρατήσουμε το σύστημα και την τακτική μας όπως κάνουμε πάντα. Ένα παιχνίδι είναι 90 λεπτά, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Έχουμε μία τακτική, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια του ματς. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, ίσως, στην παράταση ή στις καθυστερήσεις να πετύχουμε ένα γκολ για να διεκδικήσουμε κάτι. Καλύτερο παράδειγμα γι’ αυτό που λέω είναι ο τρόπος που κρίθηκε το αγγλικό πρωτάθλημα πέρσι, στις καθυστερήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x