Europa League

Δώνης: «Έτοιμοι για όλα»

Προετοιμασμένος στο μέγιστο βαθμό και συγκεντρωμένος στον στόχο του, παρά το προβάδισμα που δίνει το 0-2 του πρώτου αγώνα, είναι ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα για τον γ' προκριματικό του Europa League, όπως τόνισε ο Γιώργος Δώνης.

Προετοιμασμένος στο μέγιστο βαθμό και συγκεντρωμένος στον στόχο του, παρά το προβάδισμα που δίνει το 0-2 του πρώτου αγώνα, είναι ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα για τον γ' προκριματικό του Europa League, όπως τόνισε ο Γιώργος Δώνης.

O Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς κόντρα στους Ισραηλινούς, ενώ περιμένει τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στην Τούμπα.

Τι ανέφερε για τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πέρα από την πρόκριση που πρέπει να πάρουμε αύριο, πρέπει γενικά η έδρα μας να είναι πολύ δυνατή με ελάχιστες απώλειες. Στο τελευταίο φιλικό δεν καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη. Ως πρώτο επίσημο πρέπει να νικήσουμε για να αισθανθούμε καλά στην έδρα μας».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε σε ικανοποιητικό στάδιο στον τρόπο που παιχνιδιού που θέλουμε να επιβάλουμε. Εντός έδρας πρέπει να είμαστε πιο πολύ πιεστικοί και να μην χάνουμε χρόνο. Εκτός έδρας μπορεί να γίνει και αυτό για να περνάει το άγχος στον αντίπαλο».

Για τις σκέψεις του: «Πάντα όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και περνάει μία ή δύο προπονήσεις ξέρω πως θα παραταχθούμε στο επόμενο. Θα είμαστε πολύ δυνατοί. Για εμένα δεν υπάρχει το ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ισχύει το ότι θα παραταχθούμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Για την Μπνέι Γιεχούντα: «Τους ξέρουμε εδώ και καιρό. Πάντα ξεκινούν με 4-3-3 και στην συνέχεια αλλάζουν. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

Για το που περιμένει βελτίωση: «Όσον αφορά την επίθεση περιμένω περισσότερα πράγματα έξω από την αντίπαλη περιοχή. Δεν θα ψάχνουμε μόνο το πως θα βγάλουμε μία σέντρα. Πρέπει να σουτάρουμε, πρέπει να ψάξουμε κάθετες πάσες, πρέπει να παίξουμε το ένα - δύο. Από εκεί και πέρα και στην άμυνα χρειαζόμαστε μικρότερες αποστάσεις και την γραμμή μας στην ευθεία».

Για το επίπεδο ετοιμότητας των Σαλπιγγίδη-Φωτάκη: «Είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το περασμένο διάστημα. Σίγουρα χρειάζονται χρόνο και επίσημα παιχνίδια. Γι’ αυτό τον λόγο ίσως δώσουμε και άλλο φιλικό πέρα από τον αγώνα με την Ξάνθη. Ειδικά για τους δύο».

Για τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα: «Όσοι είναι τώρα στο ρόστερ είναι πιο μπροστά από όποιον και αν έρθει στην πορεία. Πριν το πρώτο παιχνίδι είχα ανησυχία για κάποιες θέσεις, ειδικά μετά την εξέλιξη στο θέμα Κρέσιτς, αλλά και στην άμυνα όπου όταν είδαμε τον Κατσικά κάτω στο πρώτο λεπτό το άγχος ήταν μεγαλύτερο. Ειδικά για την άμυνα πρέπει να πω ότι ψάχνουμε και προσπαθούμε να βρούμε λύση ακόμη και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας. Το ρόστερ μας δεν είναι ολοκληρωμένο και όσοι θα έρχονται θα χρειάζονται μία προσαρμογή στο στυλ παιχνιδιού. Από την στιγμή πάντως που με τους υπάρχοντες παίκτες υπάρχει τέτοιος τρόπος αφομοίωσης, αισιοδοξώ ότι και με κάποιους καλύτερους ποδοσφαιριστές θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Για το πόσο ξεχωριστό είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Τούμπα: «Ξεχωριστή ήταν η μέρα που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ξεχωριστό ήταν το πρώτο παιχνίδι, ξεχωριστό θα είναι και το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα. Μακάρι να έχουμε διακρίσεις και να έχουμε πολλές τέτοιες καλές στιγμές. Ξέρετε πάντως ότι στο ποδόσφαιρο οι ευχάριστες στιγμές διαρκούν λίγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x