Stoiximan Super League

«Ίσως Έβερτον, ίσως Άρσεναλ…»

Ο Κέβιν Μιραλάς παραδέχτηκε ανοικτά μιλώντας στο Sky Sports πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Έβερτον και Άρσεναλ, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό. «Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να παίζω στην Premier League, μπορεί και στη Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας», δήλωσε ο Βέλγος φορ, ο μάνατζερ του οποίου παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό με την Ολλανδία παρέα με τον προπονητή της Έβερτον.

Ο Κέβιν Μιραλάς παραδέχτηκε ανοικτά μιλώντας στο Sky Sports πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Έβερτον και Άρσεναλ, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτέ, παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό με την Ολλανδία παρέα με τον προπονητή της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες.

«Είναι πιθανό να πάω στην Έβερτον, είναι πιθανό να πάω στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω ακόμη», δήλωσε στο αγγλικό δίκτυο ο Βέλγος επιθετικός και πρόσθεσε: «Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα πάρουμε μία καλή απόφαση για μένα, αλλά φυσικά θα μιλήσω με την οικογένειά μου. Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες της Premier League, αλλά για μένα είναι σημαντικό να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα. Ίσως γι’ αυτό ίσως είναι λίγο καλύτερα για μένα να πάω στην Έβερτον. Έχουν καλή ομάδα και είναι καλή ευκαιρία γιατί εκεί αγωνίζεται ο Μαρουάν Φελαϊνί που είναι φίλος μου. Δεν ξέρω… Την Πέμπτη θα είμαι στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα μπορεί να παίζω στην Premier League, μπορεί και στη Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x