Stoiximan Super League

Ολοταχώς για Έβερτον ο Μιραλάς

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Έβερτον φαίνεται πως είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό του Βελγίου με την Ολλανδία στις Βρυξέλλες μαζί με τον μάνατζερ του 25χρονου άσου, Κριστόφ Ενροτέ (φωτο)! Τι δήλωσε ο παίκτης. Δεδομένη η αντικατάστασή του, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Έβερτον φαίνεται πως είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Στα χθεσινά βρετανικά δημοσιεύματα περί απόφασης των «ζαχαρωτών» να προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ήρθε και μία άλλη… απόδειξη.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό του Βελγίου με την Ολλανδία στις Βρυξέλλες μαζί με τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ (φωτο)!

Ο Μιραλάς μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ήταν εδώ ο προπονητής της Έβερτον; Δεν ξέρω… Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, κάποιες που έχουν ήδη αναφερθεί, όσο και κάποιες άλλες. Το πλεονέκτημα για μία ομάδα σαν την Έβερτον είναι ότι μπορεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες να παίζεις. Θα ήταν ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Μαρουάν Φελαϊνί (σ.σ. συμπαίκτης του στην εθνική Βελγίου). Για την ώρα, πάντως, αφήνω τα πάντα στον μάνατζέρ μου».

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς χθες αναφερόταν στην Αγγλία πως ο 25χρονος άσος θα μετέβαινε στο Μέρσεϊσαϊντ για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον πωληθεί ο Μιραλάς στην Έβερτον, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την αντικατάστασή του με παίκτη που περισσότερο θα αγωνίζεται ως περιφερειακός ή ακραίος επιθετικός, παρά σέντερ φορ (μιας και υπάρχουν οι Τζεμπούρ, Μήτρογλου και Πάντελιτς στη συγκεκριμένη θέση).

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x