Αγγλία

Μπαμ-Μπαμ!

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Κάπως έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο «DW Stadium», με την Τσέλσι να χρειάζεται μόλις επτά λεπτά για να «καθαρίσει» την Γουίγκαν και να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ιβάνοβιτς στο 2ο λεπτό και ο Λάμπαρντ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι στο 7’, οι σκόρερ των «μπλε». Δείτε τα γκολ.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο «DW Stadium», με την Τσέλσι να χρειάζεται μόλις επτά λεπτά για να «καθαρίσει» την Γουίγκαν και να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ιβάνοβιτς στο 2ο λεπτό και ο Λάμπαρντ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι στο 7’, οι σκόρερ των «μπλε».

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Όσκαρ που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Αζάρ, με τον Βέλγο να συμμετέχει και στα δύο γκολ, καθώς έδωσε την ασίστ στο πρώτο και κέρδισε το πέναλτι στο δεύτερο!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε από πλευράς γηπεδούχων ο Βίκτορ Μόσες, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Α’ ημίχρονο

«Φουριόζα» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Τσέλσι, η οποία κατάφερε μόλις στο δεύτερο λεπτό να πάρει το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι «ξεδιπλώθηκαν» εξαιρετικά στην αντεπίθεση, με τον Ιβάνοβιτς-μετά από πάσα του Αζάρ-να είναι ο τελικός αποδέκτης και με δεξί δυνατό σουτ να νικά τον Αλ Χάμπσι.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Ραμίς ανέτρεψε τον Βέλγο μεσοεπιθετικό μέσα στην περιοχή και ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έκανε λάθος από τα έντεκα βήματα, «γράφοντας» νωρίς-νωρίς (7’) το 2-0!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, πήραν την κατοχή της μπάλας, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Μόσες, Μαλόνεϊ και Ντι Σάντο ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Β’ ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκαν οι «λάτικς» και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά λίγα λεπτά μετά την έναξη και πάλι ο Μαλόνεϊ δεν κατέφερε να νικήσει τον Τσεχ που διατήρησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων για τους Λονδρέζους.

Από την άλλη ο Φερνάντο Τόρες θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ωστόσο ο θύτης του πέναλτι, Ιβάν Ραμίς, κατάφερε να διώξει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Ο Μαρτίνεζ έριξε στην αναμέτρηση και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Αρούνα Κονέ, ωστόσο ούτε αυτός κατάφερε να αλλάξει την… μοίρα του ματς, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει την Τσέλσι να ξεκινά με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.


W0-2C www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Αλκαράζ, ΜακΚάρθι, Κάλντγουελ, Ντι Σάντο (67’ Κονέ), Μαλόνεϊ (49’ Γκόμεζ), Μόσες, ΜακΆρθουρ (80’ Γουότσον), Μπόις, Ραμίς, Φιγκερόα

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λάμπαρντ, Λουίζ, Τόρες, Όμπι Μίκελ, Αζάρ (64’ Όσκαρ), Τέρι, Μπέρτραντ, Μάτα (82’ Μεϊρέλες)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x