Αγγλία

Άγιος… Νασρί!

Μια λαμπάδα στο μπόι του Σαμίρ Νασρί πρέπει ν’ ανάψει η Μάντσεστερ Σίτι! Οι πρωταθλητές τα βρήκαν απρόσμενα σκούρα από τους «αγίους» της Σαουθάμπτον και χρειάστηκαν ένα γκολ του Γάλλου (που είχε φτιάξει άλλο ένα για τον Τέβες πριν σκοράρει ο ίδιος στο 80’) για να επικρατήσουν 3-2 και να αποφύγουν γκέλα… με το καλημέρα στην Premier League. Δείτε τα γκολ!

Μια λαμπάδα στο μπόι του Σαμίρ Νασρί πρέπει ν’ ανάψει η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι πρωταθλητές τα βρήκαν απρόσμενα σκούρα από τους «αγίους» της Σαουθάμπτον και χρειάστηκαν ένα γκολ του Γάλλου (που είχε φτιάξει άλλο ένα για τον Τέβες πριν σκοράρει ο ίδιος στο 80’) για να επικρατήσουν 3-2 και να αποφύγουν γκέλα… με το καλημέρα στην Premier League.

Οι οιωνοί μαρτυρούσαν από νωρίς ότι θα είναι περίεργο βράδυ για τη Σίτι. Πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, λοιπόν, οι «πολίτες» έχασαν τον Κουν Αγουέρο, ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από άτσαλο τάκλιν του Κλάιν. Και πριν βγει το εικοσάλεπτο είχαν χάσει ΚΑΙ πέναλτι όταν ο γκολκίπερ Ντέιβις «ψάρεψε» τον Σίλβα.

Παρόλα αυτά, όταν ο Τέβες άνοιξε το σκορ στο 40’ (από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ κι έπειτα από υπέροχη ασίστ του Νασρί) όλα φάνηκαν να γίνονται εύκολα για την ομάδα του Μαντσίνι. Δεν ήταν… Κι αυτό διότι μέσα σε δέκα λεπτά οι «άγιοι» της Σαουθάμπτον μετατράπηκαν σε… διαβόλους και με τα γκολ των Λάμπερτ και Ντέιβις (58’-69’) πάγωσαν το «Έτιχαντ». Προσωρινά όμως. Όχι επειδή η ομάδα του Μαντσίνι ήταν καλή. Αλλά επειδή είχε Νασρί.

Αφού λοιπόν ο Τζέκο ισοφάρισε γρήγορα (72’) και ο Μπαλοτέλι κατάφερε να μην ξαναβάλει μπροστά τη Σίτι (πλασέ άουτ σε κενή εστία) ο Γάλλος πήρε την κατάσταση πάνω του και εξαργυρώνοντας «αναμπουμπούλα» στην περιοχή, έβαλε το… σωστό πόδι της Σίτι στο ποδαρικό της στη φετινή Premier League.














Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 18/8

Άρσεναλ-Σάντερλαντ 0-0

Φούλαμ-Νόριτς 5-0
(26’ Νταφ, 41’, 54’ Πέτριτς, 66’ Κατσανίκλιτς, 87’ Σίντγουελ)

ΚΠΡ-Σουόνσι 0-5
(8’, 53’ Μίτσου, 63’, 71’ Ντάιερ, 81’ Σινκλέρ)

Ρέντινγκ-Στόουκ 1-1
(90’ Λε Φόντρε - 34’ Κάιτλι)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ 3-0
(43’ Γκέρα, 64’ Οντεμβίγκι, 77’ Λουκάκου)

Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 1-0
(40’ Νόλαν)

Νιούκαστλ-Τότεναμ 2-1
(55’ Μπα, 80’ Μπεν Αρφά - 76’ Ντεφό)

Κυριακή 19/8

Γουίγκαν-Τσέλσι 0-2
(2’ Ιβάνοβιτς, 7’ πεν. Λάμπαρντ)

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον 3-2
(40’ Τέβες, 72’ Τζέκο, 80’ Νασρί - 59’ Λάμπερτ, 68’ Ντέιβις)

Δευτέρα 20/8

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x