Ιταλία

Κόντε: «Ανοιχτή πληγή»

«Ανοιχτή πληγή» χαρακτήρισε ο Αντόνιο Κόντε τον δεκάμηνο αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε πως εμπιστεύεται τους δικαστές, τονίζοντας πώς αν εξετάσουν με προσοχή τα στοιχεία θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, καθώς όπως υποστήριξε είναι αβάσιμες.

«Ανοιχτή πληγή» χαρακτήρισε ο Αντόνιο Κόντε τον δεκάμηνο αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε πως εμπιστεύεται τους δικαστές, τονίζοντας πώς αν εξετάσουν με προσοχή τα στοιχεία θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, καθώς όπως υποστήριξε είναι αβάσιμες.

«Η κατάσταση είναι μια ανοιχτή πληγή για μένα και θα είναι πολύ δύσκολο να το ξεχάσω. Οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Είμαι σίγουρος πως οι δικαστές θα διαβάσουν τα στοιχεία με προσοχή και θα με απαλλάξουν από τις κατηγορίες. Η συνείδηση μου είναι καθαρή και δεν μπορώ να πω ότι το ίδιο ισχύει για τους ανθρώπους που με κατηγορούν.

Επαναλαμβάνω πως έχω εμπιστοσύνη στους δικαστές, η παρουσία μου ήταν απλά μια ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό τους
», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x