Μιχάλης Τσόχος

Aυτός είναι ο μεγάλος επενδυτής για τον ΠΑΟ!

Τους τελευταίους μήνες (κοντά ένα χρόνο) έχουμε ακούσει πολλούς επενδυτές (από Αραβες και Ρώσους), μέχρι τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας, για τον Παναθηναϊκό. Όπως αποδείχτηκε, όλες αυτές ήταν φρούδες ελπίδες. Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει στο sport-fm.gr για τον μεγάλο επενδυτή του ΠΑΟ.

Τους τελευταίους μήνες (κοντά ένα χρόνο) έχουμε ακούσει πολλούς επενδυτές (από Αραβες και Ρώσους), μέχρι τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας, για τον Παναθηναϊκό. Όπως αποδείχτηκε, όλες αυτές ήταν φρούδες ελπίδες.

Του Μιχάλη Τσόχου

Οι Αραβες του Τσάκα με τα 15 εκατ. ευρώ δεν ήρθαν ποτέ, όπως δεν προχώρησε ποτέ και το σχέδιο Αλαφούζου με τα 30 εκατ. ευρώ που θα έβαζαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που στην πορεία έγιναν τουλάχιστον 20 και σήμερα είναι κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ και άντε να φτάσουν τα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Αντίθετα τα μόνα σίγουρα λεφτά που έχει δει ως τώρα ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες είναι αυτά που έφεραν οι ίδιοι οι παίκτες του με την πρόκριση επί της Μάδεργουελ. Τα σίγουρα έξι εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟ από την πρόκριση επί των Σκωτσέζων είναι… ο πραγματικός και επί της ουσίας μοναδικός επενδυτής της ΠΑΕ. Και αυτά τα 6 εκατ. ευρώ μπορούν να γίνουν 20 εκατ. ευρώ όχι επειδή μπορούν να έρθουν Αραβες, ή Ρώσοι, ή γιατί η Παναθηναϊκή συμμαχία θα συγκεντρώσει καμιά 15αριά ακόμη, αλλά επειδή οι παίκτες της ομάδας θα καταφέρουν να πάρουν μία ακόμη μεγάλη πρόκριση που θα λύσει μία και καλή το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια με την Μάλαγα παίζει την οικονομική εξυγίανσή του, γιατί τυχόν πρόκριση θα σημαίνει ότι τα 6 εκατ. ευρώ θα γίνουν αυτομάτως τουλάχιστον 20 και ο Παναθηναϊκός όχι απλώς θα πάρει την ανάσα που ψάχνει, εναγωνίως εδώ και μήνες, αλλά στην ουσία θα λύσει το οικονομικό πρόβλημά του. Ο πραγματικός μεγάλος επενδυτής για τον ΠΑΟ, είναι οι ίδιοι οι παίκτες του, οι οποίοι αν τα καταφέρουν κόντρα στους Ισπανούς θα έχουν εξασφαλίσει το μέλλον του ΠΑΟ.

Αυτό είναι λοιπόν το διακύβευμα της διπλής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα και οι παίκτες της ομάδας του Φερέιρα το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Το μοναδικό κακό στην υπόθεση, είναι ότι το ίδιο ακριβώς είναι το διακύβευμα και για την ομάδα της Μάλαγα. Και αυτή παίζει την οικονομική ανεξαρτησία της και κατά κάποιο τρόπο την ύπαρξη της με τη σημερινή μορφή. Και φυσικά και οι δικοί της παίκτες το ξέρουν…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x