Stoiximan Super League

Κουρέλλας: «Σταθήκαμε άτυχοι»

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Νίκος Κουρέλλας, ο οποίος με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν άτυχη στην πρεμιέρα της στη Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι «κίτρινοι» είναι μία νέα ομάδα, ενώ υποσχέθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθούν να δίνουν το 200% σε κάθε αγώνα.

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Νίκος Κουρέλλας, ο οποίος με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν άτυχη στην πρεμιέρα της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι μία νέα ομάδα, ενώ υποσχέθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθούν να δίνουν το 200% σε κάθε αγώνα.

«Είμαστε μία νέα ομάδα ακόμα. Σταθήκαμε άτυχοι. Δεν σημαίνει όμως τίποτα. Θέλουμε δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και κάθε αγωνιστική πρέπει να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε και να τα βελτιώσουμε. Σίγουρα θα ήταν το καλύτερο να κερδίσουμε στην πρεμιέρα. Από τους «μεγάλους» (σ.σ. σε ηλικία) που μας βοηθάνε και από Δευτέρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, είπε: «Σίγουρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Κάθε αγωνιστική θα δίνουμε το 200% του εαυτού μας για την ΑΕΚ. Να είναι σίγουροι όλοι γι' αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x