Ιταλία

Κάνει πίσω η Μίλαν για Κακά

«Κρύο ντους» περίμενε τον Αντριάνο Γκαλιάνι, όταν θέλησε να ενημερωθεί για τις φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν τη μεταγραφή του Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μίλαν. Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ισπανία, ώστε να «σπρώξει» ο ίδιος την υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

«Κρύο ντους» περίμενε τον Αντριάνο Γκαλιάνι, όταν θέλησε να ενημερωθεί για τις φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν τη μεταγραφή του Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μίλαν.

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ισπανία, ώστε να «σπρώξει» ο ίδιος την υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο, όταν θέλησε να ενημερωθεί σχετικά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική και έτσι αποφάσισε να αναβάλει το ταξίδι του για την Μαδρίτη.

Πρόθεση του Γκαλιάνι ήταν προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση, ειδικότερα μετά την ήττα (1-0) της Μίλαν από την Σαμπντόρια στην πρώτη αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Ιταλός παράγοντας έχει αναφερθεί στις διαφορές που υπάρχουν στα φορολογικά ζητήματα που αφορούν το ιταλικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ισπανικό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x