Stoiximan Super League

Μύρισε… ΑΕΚ στην Ξάνθη

Η πρόθεση των φίλων της ΑΕΚ να αγκαλιάσουν τα νέα παιδιά που φορούν φέτος τη φανέλα της φάνηκε από την πρεμιέρα κιόλας με τον Αστέρα. Όταν τους υποστήριξαν θερμά κατά τη διάρκεια του ματς και τους χειροκρότησαν (παρά την ήττα) στη λήξη του. Και τώρα όμως που η «Ένωση» απομακρύνεται από το λεκανοπέδιο, οι φίλοι της επιβεβαιώνουν πως δεν έχουν καμία πρόθεση να… απομακρυνθούν από δίπλα της.

Η πρόθεση των φίλων της ΑΕΚ να αγκαλιάσουν τα νέα παιδιά που φορούν φέτος τη φανέλα της φάνηκε από την πρεμιέρα κιόλας με τον Αστέρα.

Όταν τους υποστήριξαν θερμά κατά τη διάρκεια του ματς και τους χειροκρότησαν (παρά την ήττα) στη λήξη του.

Και τώρα όμως που η «Ένωση» απομακρύνεται από το λεκανοπέδιο, οι φίλοι της επιβεβαιώνουν πως δεν έχουν καμία πρόθεση να… απομακρυνθούν από δίπλα της.

Μετά τη θερμή υποδοχή λοιπόν που της επεφύλαξαν 100 περίπου άτομα στην Αλεξανδρούπολη, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ φρόντισαν να υπενθυμίσουν στην Ξάνθη πως εκεί αγωνίζεται η ομάδα τους.

Φτάνοντας από την Αθήνα και τις γύρω πόλεις (περισσότεροι), περνώντας από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή (για να ντοπάρουν τους παίκτες) και κατευθυνόμενοι αρκετοί στο ξενοδοχείο όπου διατίθενται τα περίπου 1.000 εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει η «Ένωση» για το παιχνίδι των Πηγαδιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x