Γιώργος Χελάκης

Τέσσερα χωρίς πρέσινγκ και χωρίς τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα

Γίνεται ακόμα κι όταν από τα τέσσερα γκολ απουσίαζε ο Ιμπαγάσα. Γίνεται ακόμα κι όταν η ακριβοπληρωμένη μεταγραφή (Μασάντο) μένει ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού.

Γίνεται ακόμα κι όταν από τα τέσσερα γκολ απουσίαζε ο Ιμπαγάσα. Γίνεται ακόμα κι όταν η ακριβοπληρωμένη μεταγραφή (Μασάντο) μένει ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού.

Αφού γίνεται κι έτσι τότε στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Έχουν κάθε λόγο να παίρνουν τοις μετρητοίς τη δήλωση - υπόσχεση του Ζαρντίμ ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.

Η κριτική των τελευταίων ημερών εστιάζει στο ότι βλέπουμε την ομάδα του Βαλβέρδε χωρίς τον Βαλβέδε. Αν κρίνουμε από τα ονόματα των παικτών, η κριτική έχει βάση. Παίζουν οι περσινοί συν τον Μασάντο. Παίζουν όμως χωρίς το ανηλεές πρεσάρισμα χωρίς το "πνίξιμο" στον αντίπαλο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχασαν οι παίκτες την ενέργεια και τις φυσικές δυνάμεις τους; Μάλλον όχι. Ο Ζαρντίμ επιλέγει να μην υπάρχει το ρίσκο των ανοιχτών χώρων. Με σέντερ μπακ τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ, θα έπαιρνε το ρίσκο ο Ζαρντίμ... Για την ώρα έχει να διαπιστώνει πως ο Κάρολ δεν πιέστηκε καθόλου στο ματς με τη Λειβαδιά.

Ο Μοντέστο παρά τα χρονάκια του έτρεξε αρκετά κι ο Παπάζογλου ήταν άψογος στις επεμβάσεις του.

Ο Ολυμπιακός στη δεύτερη - μόλις - αγωνιστική του πρωταθλήματος καταγράφει κέρδη. "Τεσσάρα" και τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Ιδανικές συνθήκες για να πετύχει ο Ζαρντίμ τη βελτίωση που επιθυμεί. Βελτίωση που είναι απαραίτητη αν θέλει ο Ολυμπιακός να νικήσει στο Φάληρο τη Σάλκε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x