Ισπανία

Ρονάλντο: «Η διοίκηση ξέρει…» (vid)

Καθαρά επαγγελματικοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ την προηγούμενη Παρασκευή από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι δεν είναι εκνευρισμένος επειδή το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη από την UEFA κατέληξε στον Ινιέστα και όχι σε εκείνον.

Καθαρά επαγγελματικοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ την προηγούμενη Παρασκευή να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι δεν είναι εκνευρισμένος επειδή το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη από την UEFA κατέληξε στον Ινιέστα και όχι σε εκείνον.

«Είμαι στεναχωρημένος και οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο δεν πανηγύρισα τα γκολ. Το θέμα είναι καθαρά επαγγελματικό. Δεν μπορώ να πω περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και όταν ρωτήθηκε αν είναι κάτι παροδικό: «Θα δούμε…».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός διέψευσε ότι ο εκνευρισμός του οφείλεται στο γεγονός ότι το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη από την UEFA πήγε στα χέρια του Ινιέστα και όχι στα δικά του: «Δεν θα με εξέπληττε αν έπαιρνα το βραβείο ή όχι. Ο Ινιέστα, πάντως, το άξιζε…».

Ο Ρονάλντο αναγκάζεται να συγκεντρωθεί τώρα στους προσεχείς αγώνες της εθνικής Πορτογαλίας για την προκριματική φάση του Μουντιάλ κόντρα στο Λουξεμβούργο (7 Σεπτεμβρίου) και το Αζερμπαϊτζάν (10 του μήνα): «Είμαι καλά, αλλά θα πάω στην Πορτογαλία για να δω αν μπορώ να συνέλθω μέσα σε λίγες μέρες. Γιατί θέλω να παίξω στα δύο αυτά παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά για την εθνική».

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος σχολίασε το γεγονός ότι ξεπέρασε τα 150 γκολ ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτές τις επιδόσεις, αλλά είναι πιο σημαντικές για την ομάδα. Κάναμε μία νίκη και αρχίσαμε σήμερα το πρωτάθλημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x