Stoiximan Super League

Το χαφ και η Διπλή Ανάπλαση

Σε όσες συζητήσεις κι αν έχουν γίνει μεταξύ του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των διοικούντων τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την προσθήκη ενός μέσου, ένα πράγμα βγήκε. Πως θα αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μόνο στην περίπτωση που αποτελεί κάτι εξαιρετικό. Αναμενόμενη χαρακτηρίζουν από την ΠΑΕ την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος για την Διπλή Ανάπλαση, την ώρα που στον ερασιτέχνη «βράζουν» και σκέφτονται να «μπλοκάρουν» το θέμα στο ΣτΕ.

Σε όσες συζητήσεις κι αν έχουν γίνει μεταξύ του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των διοικούντων τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την προσθήκη ενός μέσου, ένα πράγμα βγήκε.

Πως θα αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μόνο στην περίπτωση που αποτελεί κάτι εξαιρετικό.

Ο Φερέιρα θα ήθελε πολύ την προσθήκη ενός χαφ στην ομάδα του, αφού βλέπει πως στην ανάπτυξη, υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχει ο μέσος που να προωθεί γρήγορα την μπάλα και να «ανοίγει» το παιχνίδι. Πέραν του Σισοκό, κανείς άλλος δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να συνδέσει την μεσαία με την επιθετική γραμμή κι αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού σε όλα τα παιχνίδια φέτος.

Παρόλα αυτά, από την διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει διασαφηνιστεί στον Πορτογάλο πως μόνο εάν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό, θα αποκτηθεί ένα «οχταροδεκάρι». Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή, με όχι μεγάλο κασέ και με θέληση να προσφέρει. Δύσκολα πράγματα δηλαδή, αφού τέτοιοι παίκτες, η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι…

«Μύλος» με την Διπλή Ανάπλαση

Παρά το γεγονός πως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρούσαν κάτι αναμενόμενο την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος αναφορικά με την Διπλή Ανάπλαση, στον ερασιτέχνη «βράζουν», διότι θεωρούν πως η υπογραφή είναι κάτι αντισυνταγματικό, βασιζόμενοι στον νόμο Μπιρμπίλη.

Από την ΠΑΕ, σκεπτόμενοι το γήπεδο και μόνο, τονίζουν πως η υπογραφή δεν είναι και κάποιο σημαντικό βήμα αφού για να γίνει το «στολίδι» του Βοτανικού θα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα ακόμη, με τα σημαντικότερα εξ’ αυτών την συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών αλλά και την χρηματοδότηση της κατασκευής. Κάτι, που με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει κάτι μακρινό.

Ωστόσο, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έχουν πρόβλημα ακόμη και με την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος αφού θεωρούν πως τους «ρίχνουν». Για αυτό και σκέφτονται να το καταγγείλουν ως αντισυνταγματικό, όταν κατατεθεί στο ΣτΕ. Εκεί, ο Σύλλογος θα θελήσει να μπλοκάρει τις διαδικασίες αφού με βάση τη συμφωνία που υπάρχει αλλά και το νόμο που έχει ψηφιστεί για να εγκριθεί το Προεδρικό Διάταγμα, θα πρέπει να έχει υπογραφεί η νέα σύμβαση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον Δήμο Αθηναίων. Κάτι τέτοιο είχε συμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν έχει συμβεί.

Ουσιαστικά, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφορά την κατεδάφιση της Λεωφόρου, με τον ερασιτέχνη να έχει πάγια θέση να γκρεμιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης», μόνο όταν παραδοθούν όλα τα έργα που αφορούν τον Βοτανικό.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x