F1

Εκνευρισμένος ο Μπάτον

Την απογοήτευσή του από τη συμπεριφορά του Λιούις Χάμιλτον στο γκραν πρι του Βελγίου, όπου και δημοσίευσε την τηλεμετρία της McLaren, μέσω του λογαριασμού του στο εξέφρασε ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως δεν έχει νευριάσει με τον ομόσταβλό του, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα ήθελε να δει στο Twitter.

Την απογοήτευσή του από τη συμπεριφορά του Λιούις Χάμιλτον στο γκραν πρι του Βελγίου, όπου και δημοσίευσε την τηλεμετρία της McLaren, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter εξέφρασε ο Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως δεν έχει νευριάσει με τον ομόσταβλό του, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα ήθελε να δει στο Twitter.

«Θα έλεγα ότι είναι απογοητευτικό αυτό. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο μας και να κρατήσουμε κάποια πράγματα κρυφά», ήταν τα λόγια του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009 για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως το εν λόγω γεγονός δεν επηρέασε τις σχέσεις των δύο πιλότων.

«Δεν είμαι θυμωμένος με τον Λιούις, γιατί δεν είναι κάτι προσωπικό. Έχει να κάνει με το ότι δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσουμε ότι μπορούμε μυστικό, δεν ήθελα να δω μία τέτοια πληροφορία στο twitter», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x