Stoiximan Super League

Θετικά μηνύματα από Λονδίνο

Περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον της ΑΕΚ αφήνουν τα μηνύματα που έστειλε ο Δημήτρης Βιντιάδης στον Θωμά Μαύρο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες βράδυ. Τι είπε ο επιχειρηματίας στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ανησυχία για την κατάσταση του ΟΑΚΑ. Εξόφληση σε δόσεις στον Γκερέιρο. Λεφτά για… Παπασταθόπουλο θα διεκδικήσει η «Ένωση» από τη Βέρντερ.

Περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον της ΑΕΚ αφήνουν τα μηνύματα που έστειλε ο Δημήτρης Βιντιάδης στον Θωμά Μαύρο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες βράδυ.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας αρχικά εξήρε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την απόφασή του να βγει μπροστά σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για την ιστορία της ΑΕΚ.

Παράλληλα, αν και απέφυγε να δεσμευτεί για επένδυση στην ομάδα μαζί με τον Κιθ Χάρις, τόνισε στον Θωμά Μαύρο πως η μελέτη των στοιχείων της ΠΑΕ που του έχουν αποσταλεί συνεχίζεται, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακολουθίες ανάμεσα σε όσα του είχαν πει από τη διοίκηση και αυτά που βλέπει στα έγγραφα, αλλά ζήτησε χρόνο καθώς ο φάκελος είναι ογκώδης.

Πάντως δεν του έκρυψε πως οι φιλοδοξίες του για την ομάδα είναι μεγάλες κι εφόσον τελικά αποφασίσει να επενδύσει ο σύλλογος θα αλλάξει επίπεδο και θα βγει από την τωρινή μίζερη κατάσταση.

Ο Θωμάς Μαύρος έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε, ενημέρωσε τους συνεργάτες του, αλλά -όπως και όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ- είναι υποχρεωμένος να κάνει υπομονή. Η… ετυμηγορία της πλευράς Βιντιάδη και Χάρις για το αν τελικά θα κάνουν σωτήρια επένδυση στην ΠΑΕ αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ανησυχία για το γήπεδο

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ διαβεβαιώνει πως οι ζημιές που προκλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο από την προχθεσινή συναυλία θα αποκατασταθούν πλήρως και εγκαίρως (εντός δεκαημέρου) μέχρι το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Άρη για την τρίτη αγωνιστική. Πάντως στην ΠΑΕ υπάρχει ανησυχία, γιατί ακολουθεί νέα συναυλία στις 24 Σεπτεμβρίου.

Οι… δόσεις του Γκερέιρο

Ένας βραχνάς, όχι μόνο αγωνιστικός λόγω της απογοητευτικής του παρουσίας, αλλά και οικονομικός είναι το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο. Στον Βραζιλιάνο οφείλονται 460.000 ευρώ ενώ έχει λαμβάνειν 550.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν. Χθες η διοίκηση πέτυχε έναν διακανονισμό για την καταβολή των χρημάτων.

Συμφωνήθηκε να εισπράξει 150.000 ευρώ για την τρέχουσα περίοδο, ενώ για τα παρελθόντα χρέη θα εισπράξει 20.000 ως προκαταβολή (ακόμη κι αυτό το ποσό δυσκολεύεται να εξασφαλίσει η διοίκηση), άλλες 200.000 το Μάιο από την εκχώρηση χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα υπόλοιπα σε δόσεις ως το Δεκέμβριο του 2013.

* Για τα τέλη του μήνα μετατέθηκε η απόφαση για το αν θα συνεχιστεί -και με ποιους οικονομικούς όρους- η συνεργασία με τους Βασίλη Τσιάρτα και Χρήστο Κωστή, που μέχρι τώρα προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους ως τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός αντίστοιχα.

* Να διεκδικήσει τροφεία, ύψους 75.000 ευρώ, από τη Βέρντερ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αποφάσισε η διοίκηση της ΠΑΕ σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του Χωριού» της SportDay.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x