Stoiximan Super League

Αντι-Βοιωτική ΑΕΚ

Μια ΑΕΚ που θα δημιουργήσει ελπίδες θεραπείας του ιού της… αβαθμίας που τη μόλυνε στις δυο πρώτες αγωνιστικές ελπίζουν πως θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της στη Λιβαδειά. Με τα μάτια στραμμένα στους «νέους» Κορδέρο-Κατσικοκέρη, τους… επικηρυγμένους Γκερέιρο-Φουρτάδο και τον Ρίκκα (που επιστρέφει) η «Ένωση» θα προσπαθήσει να δείξει σημάδια βελτίωσης στο σημαντικότερο τεστ πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μια ΑΕΚ που θα δημιουργήσει ελπίδες θεραπείας του ιού της… αβαθμίας που τη μόλυνε στις δυο πρώτες αγωνιστικές ελπίζουν πως θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της στη Λιβαδειά.

Με τα μάτια στραμμένα στους «νέους» Κορδέρο-Κατσικοκέρη, τους… επικηρυγμένους Γκερέιρο-Φουρτάδο και τον Ρίκκα (που επιστρέφει) η «Ένωση» θα προσπαθήσει να δείξει σημάδια βελτίωσης στο σημαντικότερο τεστ πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διακοπή της Σούπερ Λίγκας είναι ευκαιρία (ή μάλλον υποχρέωση) για την ΑΕΚ να δουλέψει. Και να παρουσιαστεί όσο βελτιωμένη χρειάζεται ώστε να πάρει την απαραίτητη -για πολλούς λόγους- πρώτη νίκη με τον Άρη. Αυτά τα ενθαρρυντικά μηνύματα λοιπόν που δεν έδωσε με τον Ιωνικό (αν και η σύνθεσή της αποτελούνταν από πολλούς αναπληρωματικούς) οι φίλοι της «Ένωσης» τα περιμένουν στο δυνατό φιλικό της Παρασκευής με τον Λεβαδειακό.

Εκεί όπου η ΑΕΚ θα πάει με αρκετές απουσίες (δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Κατίδης, Μπουγαΐδης, Φούντας, Γροντής, Παπαδημητρίου και οι ανέτοιμοι Γιάγκο και Λαγός), αλλά και πολλά… μέτωπα από τα οποία θα περιμένει συμπεράσματα.

Από τους Κορδέρο και Κατσικοκέρη λοιπόν θα περιμένει να δείξουν περισσότερο εγκλιματισμένοι και να συνεχίσουν τα (καταρχήν θετικά) δείγματα της Ξάνθης. Από τον Αντώνη Ρίκκα ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και μπορεί να βοηθήσει άμεσα σε μια θέση (αμυντικό χαφ) όπου δεδομένα υπάρχει πρόβλημα. Και από τους Γκερέιρο και Φουρτάδο ότι «θίχτηκαν» από το… τριήμερο κράξιμο του Βαγγέλη Βλάχου και μπορούν να αλλάξουν την αρνητική εικόνα τους μέχρι τώρα.

Όσο για τους υπόλοιπους νεαρούς που δεν έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή για το φιλικό με τον Λεβαδειακό, η οποία ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση της Πέμπτης και αποτελείται από τους εξής:

Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Κοντοέ, Κορδέρο, Κατσικοκέρη, Τσίτα, Γκερέιρο, Παυλή, Κοτσαρίδη, Ρίκκα, Σταματή, Νικολόπουλο, Φουρτάδο, Φέτση, Β. Βλάχο, Νικολιά, Αρκούδα, Τσούπρο, Κουρέλλα, Κουτρουμπή, Κέζο και Αργυρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x