Stoiximan Super League

Στο ΟΑΚΑ Βιντιάδης-Χάρις!

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, θα βρίσκονται οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης την Κυριακή (16/9), όπως ενημέρωσε ο Έλληνας εφοπλιστής τον Ανδρέα Δημητρέλο. Μάλιστα, η επίσκεψη του επενδυτικού διδύμου στο γήπεδο της Καλογρέζας δεν θα είναι… τυχαία, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί και με την ολοκλήρωση του deal!

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, θα βρίσκονται οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης την Κυριακή (16/9), όπως ενημέρωσε ο Έλληνας εφοπλιστής τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Μάλιστα, η επίσκεψη του επενδυτικού διδύμου στο γήπεδο της Καλογρέζας δεν θα είναι… τυχαία, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί και με την ολοκλήρωση του deal!

Οι Βιντιάδης και Χάρις ασχολούνται με τη διαδικασία ελέγχου να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς το μόνο που απομένει είναι ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές. Ωστόσο, η παρουσία των δύο υποψήφιων επενδυτών στο ΟΑΚΑ δείχνει πως το deal είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του με την «Ένωση» να αλλάζει χέρια μέσα στον Οκτώβριο.

Επίσης, εκτός από τον Δημήτρη Βιντιάδη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη στην Ελλάδα, στο ΟΑΚΑ την Κυριακή θα είναι και ο πατέρας του, Βασίλης, ο οποίος διευθύνει τις επιχειρήσεις της οικογένειας και είναι απόλυτα σύμφωνος με τις ενέργειες του γιου που έχουν κάνουν με την «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x