Stoiximan Super League

Τα Περιβόλια της… ευτυχίας

Κανείς από τους δύο δεν πήρε το τρίποντο της νίκης. Όμως τόσο ο Πλατανιάς, όσο και ο Ατρόμητος έδειξαν αρκετά ευχαριστημένοι με το τελικό 0-0 και το βαθμό που πήραν στα Περιβόλια, αποτέλεσμα που διατηρεί και τους δύο αήττητους μετά από τρεις αγωνιστικές. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι Περιστεριώτες, «ανέβηκαν» στο δεύτερο οι Κρητικοί, όμως οι φάσεις βγήκαν με το… σταγονόμετρο.

Κανείς από τους δύο δεν πήρε το τρίποντο της νίκης.

Όμως τόσο ο Πλατανιάς, όσο και ο Ατρόμητος έδειξαν αρκετά ευχαριστημένοι με το τελικό 0-0 και το βαθμό που πήραν στα Περιβόλια, αποτέλεσμα που διατηρεί και τους δύο αήττητους μετά από τρεις αγωνιστικές.

Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι Περιστεριώτες, «ανέβηκαν» στο δεύτερο οι Κρητικοί, όμως οι φάσεις βγήκαν με το… σταγονόμετρο.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε «σκασμένη» στο δεύτερο ημίχρονο και αφού δεν επωφελήθηκε τις δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Δημούτσο και Σουμπίνιο δεν φαινόταν ικανή να απειλήσει, καθώς στη πορεία του ματς... έκατσε. Από την άλλη, οι Κρητικοί αρκετά πιο ζωηροί στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τα σουτ τους ήταν αδύναμα και ο Ιτάνζ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ κανένας από τους δύο συλλόγους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.



Ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και ως τέτοιος ξεκίνησε την αναμέτρηση. Πήρε τα… ηνία του αγώνα και είχε υπό τον έλεγχο του την αναμέτρηση στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία φυσικά άνηκε στους φιλοξενούμενους. Ο Επστάιν βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό, όμως δεν πλάσαρε σωστά και ο τερματοφύλακας του Πλατανιά ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Άμεσα απάντησαν και οι Κρητικοί με την κεφαλιά του Τζανή να φεύγει λίγο άουτ, δείχνοντας τα πρώτα τους στοιχεία στον αγώνα.

Αν και ο ρυθμός δεν ήταν κακός, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μειώθηκαν… επικίνδυνα. Τελευταίες πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο για τους Περιστεριώτες. Αρχικά ο Δημούτσος στο 34’ δεν σημάδεψε σωστά στο εν κινήσει σουτ του από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ και η επόμενη φάση δημιουργήθηκε από τον Έλληνα μέσο. Έβγαλε τη «γλυκιά» πάσα, ο Σουμπίνιο βρέθηκε στην περιοχή, όμως η «καρφωτή» κεφαλιά του κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς εμφανίστηκε… μεταμορφωμένος. Πολύ πιο «ζωηρός», πολύ πιο τολμηρός επιθετικά, προσπαθούσε να φανεί απειλητικός στην εστία του Ιτάνζ. Και κατάφερε να αγχώσει την άμυνα του Ατρόμητου, με δύο σουτ των Μαραγκουδάκη και Κάλαϊτζιτς, την ώρα που η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς φαινόταν «σκασμένη».

Οι Κρητικοί έκαναν αρκετά σουτ τόσο εντός περιοχής, όσο και εκτός αυτής, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στον Ιτάνζ που βρισκόταν σε ετοιμότητα. Ο Ατρόμητος έδειχνε εκτός κλίματος στο δεύτερο μέρος, χωρίς να έχουυν... ανάσες οι παίκτες του Μπάγεβιτς, ενώ και οι αλλαγές που έκανε ο Σερβοέλληνας προπονητής δεν βοήθησαν τη ροή των Περιστεριωτών. Ο Πλατανιάς είχε τα... ηνία του αγώνα, όμως τελικά δεν κατάφερε να κάνει τη κλασική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς χωρίς σκορ, που τις διατηρεί αήττητες, με τους μεν σημερινούς γηπεδούχους να έχουν 2 ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δύο νίκες και 1 ισοπαλία.

Το φιλμ του αγώνα







Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82’ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς (77'Γκονζάλες), Ουκάρ, Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (90’ Μιρτσέτα)

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Ντραμί

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70' Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (72' Πίτου Γκαρσία)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Καραγκούνης, Νάστος, Μπάλλας

Διαιτητές: Στυλιάρας, Καρσιώτης, Καλφόγλου
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x