WRC

Γυρίζει σελίδα ο Λεμπ

Μετά από οχτώ διαδοχικούς Παγκόσμιους τίτλους στο πρωτάθλημα ράλι, ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ανακοίνωσε τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν. Ο Αλσατός οδηγός της Citroen παραμένει στο WRC, ωστόσο για πρώτη φορά δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο, αφού θα πάρει μέρος μόνο σε κάποιους γύρους.

Μετά από οχτώ διαδοχικούς Παγκόσμιους τίτλους στο πρωτάθλημα ράλι, ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ανακοίνωσε τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν.

Ο Αλσατός οδηγός της Citroen παραμένει στο WRC, ωστόσο για πρώτη φορά δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο, αφού θα πάρει μέρος μόνο σε κάποιους γύρους.

«Μετά από οχτώ και σύντομα εννιά διαδοχικούς παγκόσμιους τίτλους, οι Σεμπαστιάν Λεμπ και Ντανιέλ Ελένα δεν θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν (2013). Γρήγοροι όσο ποτέ, όπως το έχουν αποδείξει με τις εφτά νίκες τη φετινή σεζόν, το πιο επιτυχημένο δίδυμο στην ιστορία του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι θα παραμείνει, αλλά κάνοντας ένα βήμα πίσω. Θα πάρουν μέρος σε κάποιους από τους γύρους. Αρχικά, θα πάρουν μέρος στην έναρξη της σεζόν στο Μόντε Κάρλο, αλλά μετά θα δείξει», ανέφερε η ανακοίνωση της Citroen.

Η εν λόγω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού με τις δύο πλευρές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο μέλλον σε ένα άλλο πρωτάθλημα.

«Ο ρόλος της Citroen δεν μπορεί να είναι παθητικός για έναν οδηγό όπως ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Η προοπτική του WTCC θα του δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την καριέρα του στους αγώνες πίστας. Για την Citroen αυτό θα είναι μια ευκαιρία να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να προωθηθεί σε νέες αγορές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x