Stoiximan Super League

«Όχι» από Δέλλα, πάει για Ουζουνίδη

Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε «όχι» σε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως αρνητική ήταν και η απάντηση του Τραϊανού Δέλλα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να είναι η επικρατέστερη εναλλακτική λύση.

Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε «όχι» σε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως αρνητική ήταν και η απάντηση του Τραϊανού Δέλλα.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Αναστασιάδη, οι άνθρωποι της «Ένωσης» στράφηκαν στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα με το «Δικέφαλο».

Όπως προκύπτει όμως, ο «Τράι» δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας.

Πλέον, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις με τα ονόματα των Ουζουνίδη, Λίνεν, Χάβου, Κόουλμαν να είναι εκείνα που ακούγονται περισσότερο.

Πιο «ζεστή» μοιάζει να είναι η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού είναι ένας προπονητής που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, αλλά κι εκείνη της ΑΕΚ.

Ψηλά βρίσκεται και ο Έβαλντ Λίνεν, του οποίου όμως η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x