Stoiximan Super League

«Πολύ καλός διαιτητής, αλλά κομπλεξικός»

Για παρεξήγηση που έχει ήδη λυθεί έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης κατά την απολογία του στην πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης. «Υπάρχουν προηγούμενα από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ. Είναι πολύ καλός διαιτητής, αλλά κομπλεξικός», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του «Δικεφάλου ενώπιον των μελών της επιτροπής. Ωστόσο το ζήτημα θεωρείται λήξαν για τον ίδιο: «Δεν υπήρξε χειροδικία. Δώσαμε τα χέρια στα αποδυτήρια».

Για παρεξήγηση που έχει ήδη λυθεί έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης κατά την απολογία του στην πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης.

«Υπάρχουν προηγούμενα από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ. Είναι πολύ καλός διαιτητής, αλλά κομπλεξικός», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του «Δικεφάλου ενώπιον των μελών της επιτροπής. Ωστόσο το ζήτημα θεωρείται λήξαν για τον ίδιο: «Δεν υπήρξε χειροδικία. Δώσαμε τα χέρια στα αποδυτήρια».

«Υπάρχουν προηγούμενα με τον Τάκο Κάκο. Από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ υπήρχε το πρόβλημα, όταν είχε πει ότι αν υπάρχει ένας φίλαθλος γύρω από τον αγωνιστικό χώρο δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι και υπήρχαν 500 και το ξεκίνησε, επειδή είπε ότι είχε τέτοια εντολή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα:

«Υπήρξε ένταση. Όταν είδα την δεύτερη κόκκινη σε παίκτη της ομάδας μου γύρισα και είπα. "Τι μαλ... είναι αυτός μας χάλασε το παιχνίδι". Αυτό το είπα στον πάγκο, τους ποδοσφαιριστές μου και τον Ιωσηφίδη. Το άκουσε όμως ο τέταρτος διαιτητής και το είπε στον Κάκο. Ο Κάκος μετά τη λήξη του αγώνα ήρθε κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Ηρθε γρήγορα στη φυσούνα, χωρίς να περιμένει τους βοηθούς και μου επιτέθηκε. Τον τράβηξαν αμέσως και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Του είπα ότι είναι κομπλεξικός.

Δεν υπήρξε χειροδικία στη φυσούνα. Υπήρχαν εκεί 30-40 άτομα και άκουσε ύβρεις τις οποίες μετά τις απέδωσε σε μένα στο φύλλο αγώνα. Είναι κομπλεξικός, αυτή είναι η γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω. Ως διαιτητής είναι πολύ καλός. Ουδέποτε κινήθηκα απειλητικά εναντίον του. Μετά βρεθήκαμε και δώσαμε τα χέρια και μου έκανε και πλάκα. Επειδή παίζαμε ποδόσφαιρο και οι δύο μου είπε ότι μικρός δεν ήσουν τόσο νευρικός και του είπα "δεν με προλάβαινες"».Θα προσπαθήσω να μην ξαναείμαι εδώ και με τη συμπεριφορά μου να είμαι το καλό παράδειγμα», είπε κλείνοντας.

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ αναγνώρισαν την αξία του Τάσου Κάκου («είναι διαιτητάρα» η χαρακτηριστική ατάκα που ειπώθηκε), αλλά σημείωσαν ότι πολλές φορές επιδιώκει να γίνεται αυτός ο πρωταγωνιστής. Όσον αφορά την απόφαση της επιτροπής, ζήτησαν η αυστηρότερη ποινή να είναι 10 ημερολογιακές ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x