Stoiximan Super League

«Να δοθεί χρόνος στον Λίνεν»

Η πίστωση χρόνου είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ο Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Γιώργος Δέδες. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου τόνισε πως ο Γερμανός προπονητής κάνει καλά τη δουλειά του και ξέρει πώς να χτίσει μία ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να πλαισιωθεί με ανθρώπους που θα τον στηρίξουν.

Η πίστωση χρόνου είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ο Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Γιώργος Δέδες.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου τόνισε πως ο Γερμανός προπονητής κάνει καλά τη δουλειά του και ξέρει πώς να χτίσει μία ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να πλαισιωθεί με ανθρώπους που θα τον στηρίξουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδες στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6:

Για τον Λίνεν και τι να περιμένει η ΑΕΚ: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και δεν ξέρω πως θα αποδώσει το σχήμα αυτό. Το ζήτημα είναι το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο εγχείρημα αυτό. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα νέα παιδιά που είναι αναγκασμένα να μπουν σε ένα καλούπι και να αποδώσουν τα απαιτούμενα. Είναι δύσκολο το εγχείρημα και μπορεί να “καούν” τα μισά παιδιά. Όλες οι ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα».

Για το πόσο θα βοηθήσει στη ψυχολογία η πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού: «Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα είναι μαζί του. Δηλαδή να πλαισιώνεται από κάποια άτομα που μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να στηριχθεί στα αποδυτήρια από ανθρώπους που θα βοηθήσουν. Να δώσουν δύναμη και πάθος στα παιδιά. Ο Λίνεν είναι πολύ καλός στη δουλειά του και μπορεί να χτίσει μία ομάδα. Αλλά πρέπει να του δοθεί χρόνος. Στον Ολυμπιακό εκείνη την εποχή ήταν δύσκολα τα πράγματα. Είχε μία καλή πορεία η ομάδα την προηγούμενη σεζόν και κλήθηκε να αναλάβει ένα δύσκολο εγχείρημα».

Για το αν έχει καλούς νέους παίκτες η ΑΕΚ: «Δύσκολα βλέπω ότι μπορούν να προχωρήσουν αυτά τα παιδιά, γιατί είναι μεγάλο το βάρος που έχουν αναλάβει. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και γι’ αυτό θέλουν βοήθεια τα παιδιά αυτά. Δεν γίνεται παιδιά 17 και 18 χρονών να τους λένε να μπουν μέσα και να πάρουν την νίκη. Μόλις φάνε γκολ τα παιδιά αυτά καταρρέουν».

Για τον φετινό Πανιώνιο: «Είναι άξιος συγχαρητηρίων γι’ αυτό που έχει κατορθώσει μέχρι τώρα. Έχει σπάσει το ρεκόρ -καλού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα- που είχαμε το 71’. Κάνει μία πολύ καλή πορεία φέτος. Η χημεία έχει πετύχει σε όλα τα κομμάτια, από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτη. Εύχομαι να διατηρηθεί έτσι όπως είναι. Προχωρά και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο ο Πανιώνιος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x