Stoiximan Super League

Στα Σπάτα ο Λίνεν

Ούτε λεπτό δεν θέλει να χάσει ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος φρόντισε να πάρει μία πρώτη «γεύση» από το προπονητήριο των Σπάτων ενόψει της πρώτης του προπόνησης στην ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00. Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε να ξεναγηθεί στο νέο του… εργασιακό περιβάλλον, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην Αθήνα!

Ούτε λεπτό δεν θέλει να χάσει ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος φρόντισε να πάρει μία πρώτη «γεύση» από το προπονητήριο των Σπάτων ενόψει της πρώτης του προπόνησης στην ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε να ξεναγηθεί στο νέο του… εργασιακό περιβάλλον, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην Αθήνα!

Από το… αεροδρόμιο κιόλας, ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε τη διάθεση και την όρεξη να αναλάβει στο νέο του πόστο και αυτό φρόντισε να το αποδείξει με την επίσκεψή του στο προπονητήριο των Σπάτων.

Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα ξημερώματα Πέμπτης, ωστόσο προτίμησε να πιάσει κατευθείαν δουλειά και να μην ξεκουραστεί, πηγαίνοντας στο νέο του «εργασιακό περιβάλλον».

Μάλιστα, ζήτησε από τους ανθρώπους της «Ένωσης» να του δώσουν ακόμα και τα ρούχα που θα φορά, όταν θα προπονεί τους νέους του παίκτες.

Ο Λίνεν μετά τη ξενάγηση του στο προπονητικό κέντρο θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x